Inductie- en stralingsfornuis met dubbele kookplaat.
Eenvoudige bediening waarbij een klassieke draaiknop wordt gecombineerd met een touch panel.
Bij het koken op een inductiekookplaat wordt de... Meer informatie
Inductie- en stralingsfornuis met dubbele kookplaat.
Eenvoudige bediening waarbij een klassieke draaiknop wordt gecombineerd met een touch panel.
Bij het koken op een inductiekookplaat wordt de platte metalen bodem van de kookplaat direct afgedekt.
Dit minimaliseert warmteverlies en koken op een inductiekookplaat gaat sneller en verbruikt minder energie.
Het glaskeramische oppervlak van de inductiekookplaat voelt koel aan omdat de warmte rechtstreeks door de inductie wordt opgewekt (let op, de kookplaat kan gedeeltelijk opwarmen door de kookpot).
Inductiekoken bespaart tijd (60%) en elektriciteit (50%).
Het heeft een hoog rendement (tot 90%) en minimaal warmteverlies.
Het gladde glaskeramische oppervlak van de kookplaat garandeert een gemakkelijke en hygiënische reiniging.
Microprocessorbesturing.
Geschikt voor kookgerei met een diameter van 12 tot 26 cm.
Groot leesbaar LCD-display met rode achtergrondverlichting.
Timer voor uitgestelde uitschakeling met een bereik van 1 - 180 minuten, instelbaar in stappen van 1 minuut.
ON/OFF-knop voor het inschakelen of overschakelen naar de stand-by-modus.
Vergrendeling van het bedieningspaneel ter bescherming tegen onbedoeld gebruik en wijziging van instellingen.
Inductiekookplaat:
De linker inductiekookplaat biedt alle voordelen van inductiekoken.
Het vermogen kan in 10 stappen worden ingesteld van 200 tot 1.600 W of de temperatuurregeling kan worden geselecteerd van 60 tot 240 °C.
Automatische niveaudetectie voor inductiekoken (met magnetische bodem).
Stralingskookplaat:
De rechter stralingsplaat (soms ook glaskeramisch genoemd) werkt met een temperatuurbereik van 50 tot 500 °C, of met een vermogensinstelling in 10 stappen van 200 tot 1.800 W.
Voor het koken op een straalkookplaat kan elk kookgerei worden gebruikt, voor een optimale warmteoverdracht, en om een maximaal vermogen te bereiken is het noodzakelijk kookgerei met een vlakke bodem te gebruiken.
Hoog veiligheidsniveau:
Automatische detectie van de kookpot en zijn geschiktheid voor het type verwarming.
De inductiekookplaat schakelt uit wanneer het kookgerei van de kookplaat wordt verwijderd of wanneer kookgerei wordt gebruikt dat ongeschikt is voor inductiekoken.
De geschiktheid van het kookgerei kan eenvoudig worden gecontroleerd door een magneet op de bodem van het kookgerei aan te brengen.
Het indicatielampje brandt als het oppervlak te warm is voor de juiste stralingsplaat.
We willen dat u zich veilig, comfortabel en geborgen voelt in onze e-shop lampenmanie.nl. En we willen dat onze websites goed werken. Daarom zult u in onze e-shop cookies en andere technologieën tegenkomen. Waarom is dat nuttig voor ons?
Ze passen uw reclame aan en bieden passende producten aan, ze verwerken informatie tussen u en onze webwinkel.
Door op de knop "Ik ga akkoord" te klikken, gaat u akkoord en geeft u ons toestemming om gegevens over gebruik, gebruikers-ID en uw IP-adres te delen met onze marketingpartners (derden). Als u op de knop "Pas voorkeuren aan" klikt, hebt u de mogelijkheid om de gegevensverwerking en de cookies te wijzigen of ze allemaal te weigeren, met uitzondering van de noodzakelijke cookies die de werking van onze website garanderen.