Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Lampenmanie implementeert een nieuw voorraadsysteem en voltooit twee nieuwe opslaghallen

Lampenmanie implementeert een nieuw voorraadsysteem en voltooit twee nieuwe opslaghallen
Nieuws in de Lampenmanie

Lampenmanie , de tweede grootste online verkoper van lampen in Europa, implementeert het nieuwe Warehouse Management Systeem (WMS) en voltooit twee nieuwe opslaghallen.

Dankzij de nieuwe technologieën zal Lampenmanie bestellingen sneller en efficiënter kunnen verzenden dan voorheen. Het nieuwe voorraadsysteem mySTOCK® WMS, geleverd door Kvados a.s. bedrijf, zal kunstmatige intelligentie en machine learning gebruiken om magazijnprocessen te optimaliseren. Dat maakt een snellere en nauwkeurigere voorbereiding van de goederen mogelijk en vereenvoudigt ook de logistiek.

Lampenmanie heeft met succes ruim 4 miljoen bestellingen afgeleverd, verkoopt meer dan 200 verlichtingsmerken en heeft momenteel 50.000 soorten producten, ruim 2 miljoen stuks op voorraad op een oppervlakte van 21.000 m² opslagruimte. 

Dankzij de nieuwe opslaghal met een oppervlakte van ruim 9.000 meter en de nieuwe hal ernaast met ruimte voor 4.500 paletten met een hoogte van 19 meter kan Lampenmanie een grotere hoeveelheid goederen opslaan en sneller op de vraag reageren.

 

“Investeren in het nieuwe WMS-systeem en nieuwe opslaghallen is een strategische stap voor ons. We willen de leider worden in de online verkoop van lampen in Europa”, zegt Darek Matwikow, CEO van het bedrijf Donoci s.r.o., dat Lampenmanie exploiteert.

De implementatie van het nieuwe voorraadsysteem zorgt tijdelijk voor een vertraging in de verzending van bestellingen, die momenteel 5 dagen bedraagt. Lampenmanie verontschuldigt zich hiervoor tegenover klanten en verzekert hen dat alle bestelde goederen zullen worden verzonden.

      

"Wij geloven dat de nieuwe technologieën ons in staat zullen stellen bestellingen nog sneller voor te bereiden dan voorheen", aldus Matwikow.

Lampenmanie is al 25 jaar op de markt en is met 27 e-shops een van de toonaangevende verkopers van verlichting in Europa. Jaarlijks bezorgen zij ruim een miljoen pakketten.


Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

020 24 10 915(Ma-Vr 07:00 - 16:30 uur)

Stel een vraag

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.