Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Philips Hue – Slim en op afstand bediend verlichtingssysteem

Interessant voor u

Antwoord:

Loop zij aan zij met de technologische vooruitgang met de Philips Hue-producten.

We introduceren Philips Hue, LED-verlichtingstechnologie verbonden door intuïtieve bediening van uw binnenverlichting. De revolutie zit in de perfecte combinatie van lampen, lampen, accessoires, draadloze bediening en slimme apps. U hebt altijd alles bij de hand op uw mobiele telefoon of tablet.

Hue staat gelijk aan een modern en slim LED-verlichtingssysteem en bedieningselementen. Hiermee kunt u alle lampen bedienen vanaf één apparaat of via slimme draadloze schakelaars. U kunt kiezen uit meerdere kleuren dimbare lampen, lampen met de mogelijkheid om de kleurtemperatuur te wijzigen, RGB-lampen of LED-strips met 16 miljoen kleuren. We mogen ook de lampen, verlichting en accessoires in de vorm van afstandsbedieningen en sensoren niet vergeten. Dankzij de intuïtieve en overzichtelijke mobiele app voor telefoons en tablets beschikt u over een onbeperkt scala aan verlichtingsschema's, functies en apps voor de verlichting in huis.

Het soort verlichting doet er toe

Alvorens in te gaan op de keuze van een product, zullen wij kort een belangrijk element vermelden, namelijk de keuze van het geschikte type licht. Wit, Wit Ambiance, Wit en Kleur Ambiance. Het klinkt ingewikkeld. Maar dat is het niet. We hebben het over de soorten lampen en de volgende regels zullen alles duidelijk voor u maken.

Wit (mogelijkheid tot dimmen): Zacht wit licht. Het is ingesteld op aangenaam warm wit en kan onmiddellijk draadloos worden gedimd.

Witte Ambiance (mogelijkheid tot dimmen en veranderen van de temperatuur van de witte kleur): Van warm tot koud wit licht. Het biedt u 50 000 tinten wit met één druk op de knop. Van warm naar koud.


Wit en gekleurd sfeerlicht (mogelijkheid tot dimmen, veranderen van de temperatuur van de witte kleur en keuze uit 16 miljoen kleuren): Wit en gekleurd licht. Het zal uw huis opfleuren met miljoenen kleuren. Een breed scala aan kleuren zal u helpen om een prachtige sfeer te creëren. Een romantische avond of een verjaardagsfeestje? U kunt de juiste verlichting kiezen voor uw kostbare momenten.


We gaan beginnen! De Starters Set is een heldere keuze

Als we u in de vorige paragrafen hebben verleid om Hue te kopen, vraagt u zich misschien af hoe u moet beginnen. Om te beginnen raden we u aan een van de Starters Set aan te schaffen. Deze bevatten het Hue Bridge-bedieningsapparaat en twee of meer lichtbronnen. En ze zijn ook nog eens voordelig. En u hoeft zich geen zorgen te maken over al het aansluiten en koppelen van componenten. We beloven dat iedereen het kan.


Heeft u uw Starter Kit al in huis? Pak hem gewoon uit, schroef de lamp in een lamp of hanglamp en doe het licht aan via een schakelaar. Als uw set het Hue Bridge-apparaat bevat, sluit u het aan op uw Wi-Fi-router. Pak vervolgens uw telefoon of tablet en zoek de Philips Hue-app in de App Store of Google Play. Open de app en maak verbinding met de Bridge. De Bridge is slim, dus hij zal automatisch alle verlichting in uw huis vinden. En het spel begint! Je kunt geleidelijk aan lampen toevoegen. Bridge kan tot vijftig lampen tegelijk aan.

Als je geen technisch talent bent, maak je geen zorgen. De app is eenvoudig en leidt je door het hele proces en geeft je advies. En als je geen mobiele telefoon of tablet in de buurt hebt, kun je de lampen ook via je computer bedienen op meethue.com.

De instelling is gedaan, maar welke Starter Kit moeten we kiezen? Een paar paragrafen eerder hebben we de verschillen tussen de drie soorten lampen uitgelegd. En dit is de belangrijkste indicator bij het kiezen van de juiste Starter Kit. Vergeet niet de juiste basis te kiezen. Accessoires zijn vanzelfsprekend bij elke Starter Kit. 


Overal waar je kijkt zijn producten

Een subtiele aanvulling op een romantische film met goede wijn of een welkome helper op de nachtelijke reis naar de koelkast. Precies deze en andere doeleinden zijn een niet mis te verstane reden om de verlichtingsstrips Hue Lightstrip aan te schaffen. Dat je ze ook met de slimme Hue Bridge bediening kunt bedienen, hoeven we niet eens te vermelden. Maar voor de zekerheid. Hun plaats is niet alleen in uw huis, maar ook in het exterieur. De licht strips laten uw tuin opvallen, zelfs op donkere avonden.

En nu het belangrijkste. Het kiezen van het licht. De technologische parel Philips Hue heeft vele soorten binnen- en buitenverlichting. Van tafellampen, wandlampen, spots, of plafondlampen, via vloerlampen, tot hanglampen en plafond inbouwspots. Geloof ons, met deze lampen maakt u uw huis mooi en slim.


Het is koud buiten, u ligt thuis op bed, u staat op het punt om in slaap te vallen en merkt ineens dat u het licht in uw achtertuin aan hebt laten staan? Als u de buitenverlichting Philip Hue hebt, is er geen probleem. U zet hem gewoon uit of dimt hem via uw telefoon terwijl u in uw warme bed ligt. Buitenlampen zijn verkrijgbaar in een standaard voltage variant, die u aansluit op het thuisnetwerk of een laag voltage variant. Die kunt u overal aansluiten. Zelfs buiten.

Het lijkt misschien minder belangrijk, maar het is vaak zeer noodzakelijk. Kijk eens naar de Hue-accessoires, waaronder verlengkabels, schakelaars, voedingen en sensoren.  Van al deze accessoires willen we de dimschakelaar (V2) noemen, waarmee u de koningin of koning wordt van het dimmen van lichten in uw huis. U kunt hem gemakkelijk aan de muur bevestigen met plakband, dat deel uitmaakt van het pakket. En wat meer is - u kunt hem ook als afstandsbediening gebruiken. Het toppunt van luiheid? Helemaal niet, dit is gewoon een perfecte verbeteraar. We hebben het over de bewegingssensor. Je flitst er gewoon langs en het licht is aan. Het past overal in huis. En we moeten het ook nog even over een ander product hebben. Smart plug maakt van elk licht (en ja, zelfs van dat waar je geen Hue-lamp in krijgt) een slim licht. Bedien ze comfortabel via de Hue app of met je stem.


Hoe te verbinden met Hue? Het kan niet gemakkelijker worden dan dit


U hebt slechts vier stappen nodig om Hue in uw huishouden aan te sluiten op de manier die u nodig hebt.


1) Haal de Hue-producten die u wilt.


2) Sluit uw lampen op de stroom aan. Of het nu lampen zijn in uw originele lampen of Philips Hue lampen. Sluit ze gewoon aan en zet ze aan. 


3) Als u een Bridge hebt, verbindt u die met de Wi-Fi.


4) Installeer de Philips Hue-app. U kunt deze vinden in de App Store of in Google Play. Het hangt af van het type van uw telefoon. De app bestaat in twee versies. Een standaardversie die werkt in een lichtinstallatie met Bridge. De tweede is Hue Bluetooth, die  kunt u downloaden als u de lampen alleen via deze technologie wilt bedienen.

Bridge of Bluetooth? Beiden werken goed

Of u nu Bluetooth of Bridge kiest voor de verbinding, beide opties zijn zorgeloos. Als u met Bluetooth begint, kunt u later overstappen op de nog geavanceerdere Bridge.

Wat zijn de fundamentele verschillen tussen deze twee aansluitingsmogelijkheden? 

Met Bluetooth kunt u tot 10 lampen aansluiten, maar met Bridge tot 50 lampen. Met de Bridge in het hele huishouden, en met Bluetooth alleen in één kamer. Met Bridge kunt u verlichting buiten de muren van uw huis bedienen of deze synchroniseren met videogames, films of muziek. Met beide systemen heeft u stembediening, kunt u dimmen zonder installatie of timers instellen. 


U zult altijd voorlopen met de updates

De Philips Hue-app heeft onlangs aanzienlijke verbeteringen ondergaan, en naast het mooie ontwerp brengt het ook veel nieuwe handige functies met zich mee. En dat zal ook in de toekomst zo blijven. Er zijn regelmatig updates van de app, die u nieuwe opties en uitbreidingen van bestaande functies zullen brengen. Met behulp van de app kunt u alle instellingen personaliseren, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En het is echt leuk.


Philips Hue heeft meerdere mogelijkheden, ook als het aankomt op andere merken


Hue werkt niet alleen met zijn eigen producten, maar werkt ook perfect samen met een aantal andere platforms, assistenten en producten, en samen vormen ze uw slimme huis.


Het heeft de perfecte samenwerking met de Apple HomeKit app. Deze verbinding stelt u in staat om alle lichten in uw huis te bedienen met uw stem. Echt waar. U hoeft niet eens uw telefoon of tablet in uw hand te hebben. Vraag gewoon Siri om hulp. En dat is nog niet het einde. U kunt Hue direct via iOS bedienen. U creëert gewoon een perfect smart home ecosysteem, verbonden met andere apparaten.

En als u geen iPhone of iPad heeft? Dat maakt helemaal niet uit. Hue werkt ook perfect samen met Google Assistant. Ook daarmee heeft u alleen uw eigen stem nodig om de perfecte sfeer in huis te halen.


Last but not least kunt u Hue ook via IFTTT verbinden en koppelen aan bijvoorbeeld de sociale netwerken die u gebruikt. Heeft u een bericht van uw moeder ontvangen op Messenger? De lichten in de woonkamer zullen rood knipperen. Het is de realiteit, geen sci-fi.
 

Moeten we nog meer redenen noemen om Philips Hue te kopen? Er zijn er nog meer!

Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

020 24 10 915(Ma-Vr 07:00 - 16:30 uur)

Stel een vraag

aanbevolen producten

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i