Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

TL-verlichting - Narva

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte
Wij hebben geen producten voor deze filtercombinatie.
Bewerk uw filter of probeer uw zoekopdracht.

Categorie beschrijving

TL-verlichting gaat lang mee en is goedkoop in gebruik 


TL-lampen kopen gebeurt meestal door bedrijven die grote aantallen tl buizen nodig hebben voor hun kantoren of werkplaatsen. De reden dat zij voor tl armaturen kiezen is het goedkope onderhoud. Dit type verlichting is erg zuinig in gebruik, en de kosten van onderdelen zijn ook relatief laag. Niet iedereen kan het uiterlijk even goed waarderen, dus denk hier wel om wanneer u gaat shoppen.


T5 tl buizen gaan gemiddeld 3 keer langer mee dan T8 tl buizen, maar nog goedkoper is het misschien de tl lamp vervangen door led. Vooral de tl lamp starter gaat vaak kapot van een t8 omdat deze nog mechanisch werkt. Wel zien we steeds vaker dat tl lampen worden vervangen door led, dit is dus inclusief de tl armatuur omdat dit niet samengaat. Wanneer de starter moet worden vervangen moet worden vernieuwd is het beste moment om te gaan voor nieuwere techniek, die nog weer een stuk zuiniger is. Dit merkt u vooral in de portefeuille, omdat het uiterlijk van de tl lichten vrijwel identiek zijn.

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.