Vergelijk
Inloggen
Registreer
Levý banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Schilderijverlichting - Leuchten Direkt

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Schilderijverlichting laat u echt genieten


Het hebben van kunstwerk of schilderij aan de muur is prachtig, elke keer wanneer u het ziet herleeft u weer een mooie herinnering. Dat is het mooie aan kunst aan de muur, en daarvoor is er nu speciale led schilderijverlichting op de markt. 


Het mooi belichten van uw inrichting door middel van dimbare schilderij verlichting draagt bij aan een herbeleving van het moment of persoon. Ook voor foto's kunt u prima schilderijlampen gebruiken, zo komen de afbeeldingen pas echt goed tot hun recht.


De gang van uw huis wordt echt aangenaam veranderd wanneer er niet zo alledaagse kunstwerken of foto's worden opgehangen. Ook in een grote(re) keuken komen afbeeldingen of schilderijen mooi tot hun recht in combinatie met een frame dat past bij het keukenblok.


Soms wordt er draadloze schilderijverlichting geplaatst rond een spiegel in de badkamer, dit kan de badkamer omtoveren van een alledaags uitziende ruimte tot een paradijs om tijd voor uzelf te nemen. Een schilderijlamp op batterij is hiervoor ook een goede optie omdat u geen snoeren hoeft aan te leggen. De waterdichte schilderijverlichting doet zijn werk goed en veilig in iedere natte(re) ruimte.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Wilt u meer weten over verlichting, gadgets, tips en tutorials? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven

© 2021 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.