Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Design Staande Lampen - Jupiter

Vendor 8
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Design vloerlampen voor in huis


Design vloerlampen hebben geen tafel nodig om in het interieur te passen, ze hebben immers een eigen voet of voeten. Er zijn trouwens ook vloerlampen met tafel te koop, maar deze zien we niet zo vaak. Mensen kopen toch meestal een wat meer standaard design vloerlamp. Een vloer verlichting zien we meestal in de woonkamer, om lekker te ontspannen met een boek nadat men afgewerkt is.


Design vloerlampen gebruiken meestal moderne led technologie met bijvoorbeeld een touch-bediening. Zeer populair zijn vooral dimbare vloerlampen. Een dimbare vloerlamp kunt u als leeslamp gebruiken maar ook als een schemerlamp als u 's avonds tv kijkt. Er zijn ook modellen verkrijgbaar waarin een hoeklamp en een leeslamp samengevoegd zijn. Rustieke vloerlampen zijn hier een goed voorbeeld van, veel hout is hier gebruikt voor een wat rustigere uitstraling die in de meeste inrichtingen past. Vintage vloerlampen hebben ook een bepaalde stijl. Vintage staande lampen worden tegenwoordig steeds meer populair.


Designer vloerverlichting voor buiten bestaat ook, maar deze hebben meestal een wat meer industriele vloer lamp ontwerp zodat het een echte eye catcher is. Design verlichting lampen zijn in sommige gevallen dus geschikt voor binnen en buiten, dit komt mede door de gebruikte materialen, maar ook door de verschilende functies en groottes. Bekijk dus voor aanschaf wat voor stijl de inrichting van uw huis is, en waarvoor u licht nodig heeft. Als u dat weet, kunt u hier gerust een keuze maken.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i