Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Insectenvallen

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Insectenvallen


In de tuin zitten is fijn, zowel in de zomer tijdens de warme zomeravonden, en in de winter naast een verwarming voor in de tuin. Vaak is het drinken van een koude beverage lekker in de zomer, en in de winter is een warme drank ook aan te raden om lekker warm te blijven van binnen. Insecten enzovoorts kunnen het plezier flink doen minderen, mieren in uw zoete drank bijvoorbeeld verlaagt flink de fun. Hier zijn gelukkig meerdere oplossingen voor te koop.

Een zapper racket kent bijna iedereen wel, deze goedkope oplossing werkt goed tegen neefjes en wespen. Deze oplossing werkt an zich wel, maar wat als er veel insecten zijn, of insecten die niet vliegen? Hoe zorgt u dat deze u niet lastigvallen? Een elektrische insectenverdelger werkt op zich goed, en dit is dan ook een wat bekendere optie uit de vele verschillende elektrische insectenvallen. Een insectenval UV werkt goed omdat de insecten worden aangetrokken door het speciale licht dat het geeft.

Iedere UV insectenlamp heeft stroom nodig, denk hier dus wel om bij de aanschaf. Een betere optie voor u is wellicht een solar ongedierte verjager die automatisch de batterij oplaadt zodat het UV gedeelte van de val goed werkt.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i