Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Staande Ventilatoren

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Vloerventilatoren verkoelen of verwarmen snel grote ruimtes


Niet alleen op warme zomerdagen, maar ook in een verder oude kamer staat er altijd een degelijke ventilator op de vloer, die voor verkoeling en verwarming zorgt. Een vloerventilator is misschien wel de eenvoudigste en meest voorkomende manier van staande luchtverversing, zowel op kantoor als thuis. Natuurlijk is ook een op afstand bedienbare vloerventilator gemeengoed geworden, waardoor de werksnelheid van het apparaat op afstand kan worden aangepast. Zo'n ventilator met voet en led licht kan ook op afstand worden in- en uitgeschakeld; zoals een televisie of een autoalarm.


Als u hebt besloten om een verwarmingsventilator vloer in uw huis of kantoor te installeren, is het belangrijk ervoor te zorgen dat er niets los of fladderend uw werkgebied binnenkomt. Het is de moeite waard om zo'n verwarmde vloerventilator achter de gordijnen te plaatsen, omdat het gordijn zelfs tussen de lamellen kan komen die worden beschermd door de lamellen.


Een compacte vloerventilator moet voor verkoeling zorgen op een warme zomerdag; voor een grotere kamer zijn niet meer dan twee of drie van dergelijke ventilatoren aan te bevelen. Als uw vloerventilator niet goed waterpas staat met de verwarming, is het geen goed idee om dunnere boeken te vullen met paperclips die tussen de basis en de vloer zijn gevouwen. Zoek altijd een plek waar de vloer recht is, want de basis van de radiatorventilator zal zeker vlak en egaal zijn.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i