Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED wandlampen

Vendor 8
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Led wandlampen bieden veiligheid op de trap en een mooi licht effect


Bent u op zoek naar de beste oplossing om uw trap te verlichten? Trapverlichting mag niet worden onderschat, omdat het voor veiligheid zorgt. Voor maximale besparing adviseren wij LED trapverlichting. LED strips of spotjes voor de trap hebben een zeer moderne uitstraling. LED-strips zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met een afstandsbediening kunt u de kleur van het licht en de lichtintensiteit veranderen.

Wat betreft uw gang en als u voldoende plafondhoogte heeft, dan kunt u een mooie kroonluchter in de gang plaatsen om een chique uitstraling aan uw interieur te geven. Als u echter geen hoge plafonds heeft, maakt u geen zorgen, onze webwinkel biedt andere soorten gangverlichting aan, zoals plafondlampen of wandlampen. Om de trap te verlichten, kunt u ook kiezen voor LED-verlichting van het merk Skoff. Het voordeel van deze verlichting is dat ze energie zuinig zijn, een eenvoudige installatie en een klein formaat hebben. U kunt ook de kleur van het licht kiezen (wit, rood, blauw, groen). SKOFF LED armaturen verspreiden het licht in twee richtingen, de hoofdrichting naar beneden en de reflectie naar de zijkant.

Wandverlichting is te koop in verschillende maten, er zijn grote robuuste lampen te koop die de gehele ruimte in licht hullen. Er zijn kleinere wandlampjes verkrijgbaar die een klein deel verlichten. Met de juiste maat wandlamp, of meerdere wandlampen, is het relatief makkelijk om de juiste sfeer samen te stellen.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i