Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Philips Hue

Kategorie Philips HUE

Bij aankoop van de slimme producten van Philips Hue ter waarde van meer dan €200 krijgt u gratis een bewegingssensor Hue.

De speciale aanbieding is geldig vanaf 30 september 2023 of zolang de voorraad strekt.

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Philips Hue - slimme, functionele en elegante verlichting


Philips Hue slimme verlichting staat voor een serie slimme verlichting die niet over het hoofd mag worden gezien. Beheer verlichting via een applicatie. Slim en gemakkelijk! Ons aanbod omvat Philips Hue binnenverlichting die met zijn dimbare optie en andere geweldige functies een perfecte sfeer zal creëren door het hele huis. Slimme verlichting Philips buitenverlichting zal uw tuin te maken en buitengebieden zien er precies aan uw voorkeur als je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren, Philips slimme lamp Hue buitenverlichting is beter bestand (in de richting van vocht en stof) en kan worden aangesloten op een ander apparaat via Hue bridge.


Philips slimme verlichting die een energiebesparende optie vertegenwoordigen, Philips Hue ledstrips die een meter lang zijn (kunnen worden ingekort tot 30 cm), ze kunnen worden verlengd - bevestigd. U kunt ze op een zeer creatieve manier gebruiken onder de trap, onder keukenkasten, om enkele interieurkenmerken en vele andere verschillende variaties te benadrukken. De opties zijn grenzeloos omdat ze kunnen worden gebogen en gevormd naar elk effen of oneffen oppervlak.


Er is nu ook een Philips Hue slimme verlichting startpakket verkrijgbaar zodat u kunt beginnen met het slimmer maken van uw verlichting in huis. Technologie gaat met grote sprongen tegelijk vooruit, en dat geldt ook voor verlichting in huis en buiten. Deze slimme en energiezuinige LED-lampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en modellen. Bekijk ons aanbod van badkamer verlichting met Philips Hue smartverlichting. Zoals de Philips hue spot lamp en de Philips hue verstraler. Dus altijd iets voor bij u in huis.

De Hue Bridge vormt het hart van het Philips Hue systeem en verbindt uw apparaten met de slimme lampen door middel van de Philips hue verdeler. U kunt tot 50 Philips Hue lampen en accessoires aansluiten op één Hue Bridge. Philips smart verlichting werkt erg makkelijk en is snel in te stellen. 

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.