Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Bedrijfsverlichting

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Bedrijfsverlichting - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

De specifieke eisen van bedrijfsverlichting


Bent u op zoek naar de juiste verlichting voor uw werkplek of wilt u uw bedrijfsomgeving op de beste manier verlichten, dan kunt u terecht bij de producten op deze pagina. 


De eisen voor verlichting bij bedrijven is heel anders dan de eisen voor verlichting bij woonhuizen. Denk bijvoorbeeld een aan de grote hoeveelheid lampen die branden binnen een bedrijf, in een warenhuis of opslag bijvoorbeeld branden dagelijks al snel honderden lampen tegelijk. Led bedrijfsverlichting wordt daarom steeds populairder, omdat het simpelweg een stuk zuiniger is, vergeleken met alle andere typen verlichting.


Goed licht zorgt er ook voor dat werknemer op hun gemak kunnen werken, uit studies blijkt dat werknemer concentratie problemen kunnen hebben wanneer er niet voldoende licht is op en rond de werkvloer. Goede bedrijf verlichting heeft dus meerdere voordelen waar veel mensen niet meteen aan zullen denken bij een verlichting bedrijf.


Natuurlijk moet bedrijfsverlichting buiten ook aan alles arbonormen voldoen zodat iedere werkplek voldoende verlicht is. In de wet staat dat led verlichting bij bedrijven op iedere werkplek minimaal 500 lux aan verlichting moet zijn geinstalleerd.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i