Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

Slimme verlichting

Vendor 3
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Slimme verlichting is de toekomst voor een fijne leefomgeving


Een woonkamer is meestal knus, met zachte materialen en een gedimd licht wat fijn is voor de ogen. Een film kijken is hierdoor erg aangenaam, maar soms heeft u de woonkamer nodig om die nieuw-gekochte spaarlamp in elkaar te zetten of die sensor bij de voordeur te repareren. Met een smart verlichting afstandbediening gaat dit erg makkelijk.

Een smart verlichting badkamer is fijn, wanneer u vroeg in de voormidag opstaat heeft u wellicht niet meteen behoeft aan fel licht. Slimme lampen in combinatie met sensoren weten de tijd, en passen de intensiteit van het licht hierop aan. Philips Hue is een goed voorbeeld van smart verlichting. Met behulp van een Philips Hue bridge kan je al je slimme verlichting op afstand via een app bedienen, dimmen, de kleur van het licht veranderen en diverse lichtscènes instellen.


Wat maakt de lampen slim? Het zijn de lichtbronnen waar de slimme technologie in zit. Slimme lampen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en fittingen. Ook led strips zijn slim.

Naast Philips Hue zijn er ook andere leuke merken die smart verlichting leveren, zoals Immax NEOLedvance SMART+ of Tuya slimme thuis installaties. Bekijk ook de producten van Nedis, Eglo Connect of interessante slimme verlichting van Steinel.


Dit soort smart verlichting, die automatisch aanpast met behulp van sensoren raakt steeds verder in de mode. Wanneer een huis meerdere van deze oplossingen heeft, noemt men het ook wel een slim huis, smart house in het Engels. Slimme verlichting buiten maakt hier ook deel uit van de beste verlichting beste koop.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i