Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Lampen en leeslampen

Kategorie AKCE 3

Gigantische kortingen van 18.9.2023 tot 24.9.2023.

U dient de bestelling te voltooien om gebruik te maken van de korting, niet alleen door de goederen aan de winkelwagen toe te voegen.

Kortingen worden berekend op basis van de oorspronkelijke prijzen conform de voorwaarden.

Bovendien kunt u gebruik maken van onze gratis verzendopties bij aankoop van €89 of meer.

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Vloerlampen en leeslampen deze week in de aanbieding


Iedereen wilt wel een fijne sfeer in huis. In de voormiddag is de zon vaak nog niet opgekomen, en dan vooral in de winter, dan kunnen we wel zacht licht gebruiken om koffie te nuttigen voor de plicht roept. Als we thuiskomen, helemaal afgewerkt, is het fijn om uit te rusten in een comfortabel huis en tuin. Een leeslamp op batterijen zorgt voor de juiste sfeerverlichting zonder kabels te moeten trekken, vaak is hier geen plek voor in kleinere huiskamers. De wat kleinere leeslampjes gebruiken vaak batterijen zodat de armatuur klein en mobiel kan blijven.


Een staande leeslamp is erg mooi in de hoek naast een comfortabele stoel. Leesverlichting is ontworpen om goed maar zacht licht te geven, vooral led leeslampen geven goed licht om dat boek rustig te kunnen lezen zonder dat uw ogen moe worden. Naast batterij tafellampen zijn er ook staande led leeslampen verkrijgbaar. Genoeg opties dus voor een knusse leeshoek. In deze categorie vindt u elke week een vloerlampen aanbieding.

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.