Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Gekleurde lampen

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Gekleurde lampen - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Gekleurde lampen voor een unieke sfeer


Een goede sfeer is goed te creëren met goede muziek en de juiste verlichting. Er zitten verschillende decoratieve lampen in onze winkel waarvan de kleur naar uw voorkeur kunt aanpassen, hierdoor kunt u deze led rgb lampen goed gebruiken in een thuiskantoor of slaapkamer. Deze gekleurde lampen zijn bijvoorbeeld aan te passen met een afstandsbediening, wanneer deze in het pakket zit.


Vintage lampen zijn vaak zeer decoratief. De decoratieve lamp dimbaar is vooral een mooie optie voor ruimtes die gebruikt worden voor sociale gelegenheden zoals een feest of een etentje met familie. Tijdens een feest is het mooi als het licht gemakkelijk kan worden gedraaid naar wat meer feestelijks, zoals verschillende kleuren die op een bepaald moment veranderd naar een andere kleur. Er zijn zelfs gekleurde lampen te koop die de muziek kunnen aanvoelen via een sensor en de kleur veranderen op de maat van de muziek.


We hebben verschillende decoratieve gekleurde LED-lampen en gekleurde lampen buiten die 3D-lichteffecten creëren - stellaire explosie. Deze decoratieve gloeilampen kunnen uitstekend dienen als decoratie voor uw woonkamerverlichting en ook voor kinderlampen. Kleur veranderende LED-lampen zijn ook geweldig in de badkamer en als gekleurde buitenverlichting. Na een lange dag is het heerlijk om een lang bad te nemen met sfeervol omgevingslicht.


Decoratie lampen passen in bijna iedere ruimte in huis, omdat de kleur snel kan worden veranderd. Hierdoor is het zeer veelzijdig te gebruiken, en dankzij de led technologie is het ook nog eens zeer energiezuinig. Onze gekleurde lampen worden geleverd met E14 en E27 fitting. Om deze reden kunt u ze praktisch overal gebruiken.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i