Vergelijk
Inloggen
Registreer
Levý banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Zaklampen en hoofdlampen

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Zaklampen en hoofdlampen - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Veilig werken met een zaklamp of hoofdlamp


Veel mensen denken hier niet aan bij het kopen van verlichting in huis, maar het is erg belangrijk. Iedere keer dat u de stroom uitvalt is het belangrijk dat u alles ziet, zodat u niets breekt. Een hoofdlamp is perfect om u licht te geven wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer u een lampje moet vervangen en u uw handen hiervoor vrij moet hebben. U heeft helaas geen derde hand om uw telefoon vast te houden, en er is niet altijd iemand in de buurt.


Oplaadbare hoofdlampen gaan vaak een paar uur mee op een enkele batterij, en een oplaadbare led lamp dus nog veel langer. Er zijn ook zaklampen op de markt, deze modellen zijn over het algemeen de wat kleinere armaturen met een enkele lamp. De wat goedkopere modellen gebruiken vaak nog een gloeilamp, let hier dus wel op omdat dat type meer stroom gebruikt. Een betere optie zou een led zaklamp zijn. Denk ook aan je kind of kinderen. Vergeet niet om een zaklamp voor kinderen te kopen. Met een kinderzaklamp voelt je kind zich veilig.


Zaklampen kopen is dus niet iets om over het hoofd te zien. Oplaadbare zaklampen zijn gewoonlijk snel opgeladen omdat de batterij niet zo groot is, maar dat neemt niet weg dat het uitermate praktische aanvullingen zijn voor in en rondom het huis.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Wilt u meer weten over verlichting, gadgets, tips en tutorials? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven

© 2021 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.