Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Audio Apparaten

Vendor 9
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Audio apparaten - koptelefoons, grammofoons, bluetooth luidsprekers en meer


Hoe fijn is om wat tijd thuis door te brengen en uw radio of misschien wel uw retro grammofoon aan te zetten en uw favoriete grammofoonplaat uit de lade te pakken. U kunt ook een draagbare radio of een zogenoemde zak radio aanschaffen, die u overal in uw huis mee kunt nemen. En u zal zich ook niet vervelen in de auto, de Bluetooth luidspreker zal voor vermaak zorgen. 


En wanneer u twee functies in één product wilt combineren, zult u zeker blij zijn met de lamp met een luidspreker. Voor op uw bureau of een draadbare, beiden zijn beschikbaar. Voor degene die graag naar de favoriete muziek luistert vanaf uw telefoon is er ook een Bluetooth luidspreker beschikbaar, die ook bij een tuinfeestje goed van pas zullen komen. Fans van de klassieke wekker radio zullen blij zijn met het aanbod van deze producten in onze webwinkel. Mensen die graag nog CD's gebruiken kunnen dit ook doen met dit apparaat. 


Audiotechniek - Geluidsapparatuur in alle kamers en natuurlijk op het terras.


De draagbare luidspreker is tegenwoordig in bijna elk huis te vinden; of het nu een draadloze bluetooth-luidspreker of een bekabelde is. Over het algemeen zijn al deze apparaten ook vochtbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel een vreugdevuur als een romantische picknick. De USB-speaker staat maandag nog thuis op uw computer of bureau te wachten. Zelfs de RGB LED-speaker, die tegelijkertijd de functies van een armatuur en een muziekspeler verbergt, wordt meestal nog met kabels aan een muur aangesloten; evenals de verstelbare tafellamp met luidspreker.


Koptelefoons zijn een andere categorie waar draadloze vrijheid eerder de norm dan de uitzondering is. Draadloze hoofdtelefoons zijn misschien wel de meest ontwikkelde elektronische apparaten van de afgelopen jaren. Experts en audiofielen zullen waarschijnlijk zeggen dat bedrade hoofdtelefoons de enige zijn die nog van het juiste geluid kunnen genieten, maar voor het gemak hebben ze ook geen stem - draadloze vrijheid is hier om te blijven.


Draadloze bluetooth koptelefoons zijn er in alle kleuren en maten: oordopjes, on-ear, met en zonder microfoon. Voor het sporten (als u geen wat omslachtig smartapparaat mee wilt nemen) zijn er speciale koptelefoons ontwikkeld met een micro-SD-lezer. Met deze koptelefoon neem je je favoriete muziek mee naar de loopband of sportschool met een micro-SD-kaart zonder dat je een apart smartapparaat hoeft te gebruiken.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i