Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Rookmelders

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Voorkom brand met de juiste rookmelders


Brand is wellicht de grootste nachtmerrie van veel mensen, personen die dit hebben meegemaakt zeggen dit vrijwel allemaal. Al hun bezittingen gingen in rook op, jarenlang werkten ze hard voor hun bezittingen, die in een paar uur uit het leven werden gegrepen door vlammen.

Er is geen beste rookmelder op de markt, vrijwel alle brandmelders van de bekende merken zijn goed van kwaliteit. De zogeheten optische rookmelder is de meest gebruikte slimme rookmelder. Rookmelders kopen is een goed idee, rookmelders verplicht is volgens de regels in ons land. Er zijn verschillende soorten melders, en daarom is het zaak om de juiste technologie te gebruiken voor uw huis of bedrijfspand, of in uw werkplaats. Heeft u een openhaard? Dan kan een koolmonoxide melder of zowel co-melder heel handig zijn.

Gemiddeld gaan rookmelders 10 jaar mee, daarna is het verstandig om deze te vervangen door een nieuwer model met nieuwe technologie. Op de vraag hoeveel rookmelders in huis je nodig hebt kunnen we snel zijn. Op elke verdieping, en nog liever in iedere ruimte. En het antwoord op de vraag waar rookmelders plaatsen is ook simpel, een koppelbare rookmelder kan overal geplaatst worden.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i