Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Eglo Connect

Kategorie Eglo Connect
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Eglo Connect - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Smart home met Eglo Connect
 
Intelligente verlichting EGLO Connect biedt functies zoals geleidelijk dimmen, kleurovergangskeuze, aanpassing van de kleurtemperatuur (2700K - 6500K), timingfunctie en nog veel meer. Uw huis kan worden getransformeerd in een intelligent huis door deze lampen eenvoudig te monteren.
 
EGLO Connect lampen zijn instelbaar met een smartphone/tablet of afstandsbediening met behulp van bluetooth, geen wifi of externe adapter ist nodig. Dit maakt het gemakkelijk om een intelligent huis te bedienen. Deze intelligente elektrische installaties zijn niet langer de muziek van de toekomst, maar een betaalbare realiteit.
 
Intelligente verlichting van EGLO is nu goedkoper dan ooit en we garanderen de laagste prijs in onze e-shop.


Een mooi pakket aan verlichting


Dit pakket aan oplossingen is speciaal ontworpen op een manier dat alle onderdelen zo goed mogelijk samenwerken om een goede en veilige oplossing te bieden voor verlichting in huis. Het is niet de enigste oplossing op de markt, maar wel een van de beste. Hieronder leest u er meer informatie over zodat u kan bepalen of deze oplossing werkt voor u.


Eglo connect is erg energiezuinig wat fijn is voor uw portefeuille natuurlijk. Elk nieuw verlichtingspakket wordt standaard geleverd met een eglo connect handleiding. Hierin staat de complete installatie beschreven, en worden antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen. Met de Eglo connect afstandsbediening kunt u gemakkelijk en overzichtelijk alle functies bedienen van een afstand, zodat u meteen het effect van uw wijzigingen ziet. Het Eglo led connect pakket en accessoires maken gebruik van een Eglo connect sensor die de lichtsterkte in de ruime opmerkt en het licht hierop kan aanpassen.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i