Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Per kamer

Bestsellers

Deals van de week

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Nieuwe producten

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Categorie beschrijving

De juiste verlichting per kamer maakt het grote verschil


Verlichting moet comfortabel zijn voor het doel van een bepaalde ruimte, een woonkamer plafondlamp is compleet verschillend dan een tienerkamer lamp. En een slaapkamer sfeerlicht geeft een heel ander beeld dan woonkamer verlichting dat meestal feller is. De kamer verlichting moet dus goed worden afgestemd op datgeen waarvoor de ruimte het meest wordt gebruikt.


Veel mensen denk 'Ik slop wel', ongeacht de slaapkamer verlichting, maar dit is helaas niet altijd waar. Het wordt altijd aangeraden om de slaapkamer lampen niet te fel te hebben, zodat uw ogen alvast wennen aan de donkere nacht. Eventueel zelfs met een sensor zodat dit geheel automatisch gebeurd er u er niet om hoeft te denken!


Ook badkamer verlichting is belangrijk. Badkamerlampen moeten geschikt zijn voor in de badkamer. Badkamer lamp moet een bepaalde bescherming (IP-waarde) hebben tegen vocht en water. Er gelden bepaalde regels voor verlichting in de badkamer, zowel voor een plafondlamp, als een wandlamp. Meer informatie vindt u in ons artikel.


Huis verlichting kiezen is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig is er veel informatie over te vinden. Maar we raden u zeker aan om goed na te denken over de sfeer die u in een bepaalde ruimte wilt hebben. Het is gewoonlijk niet zo simpel als dat meer licht in huis hebben alles oplost. Wij helpen u graag met uw vraagstukken.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i