Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Sensoren en detectoren

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Sensoren en detectoren - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Melders en sensoren houden uw omgeving veilig


Uw huis moet u rust bieden, vooral na een lange dag werken. Bij thuiskomst is het fijn om thuis te komen en uit te rusten, zonder te hoeven denken aan moeilijke onderwerpen zoals veiligheid. En daarmee bedoelen we niet alleen criminelen die willen inbreken in uw huis en waardevolle items meenemen. We hebben het dan ook over het hebben van genoeg licht in de tuin en rondom de inrit met behulp van detectoren.


In de tuin kunt u denken aan buitenlampen met sensor die vanzelf aangaan wanneer u over het tuinpad loopt, de handen vol met boodschappen. Op die momenten voelt het echt als een luxe, automatische verlichting die altijd brand wanneer deze werkt op solar. De bewegingsmelder buiten is waterdicht, en dit geldt ook voor een inbouw bewegingsmelder die is ontworpen gebruik binnen en buitens-huis.


De bewegingssensoren werken dag en nacht, deze bewegingmelders gaan dus altijd wanneer er een persoon of huisdier voor de lamp langsloopt. De detectoren zijn dus geheel automatisch, een bewegingsmelder aansluiten in niet moeilijk in vergelijking met de algemene stroomvoorziening in en rondom uw huis.


Denk ook aan verschillende melders - rookmelders, koolmonoxidemelders, waterlekagemelders.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i