Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED plafond panelen

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: LED plafond panelen - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Mooie plafonds met ingebouwde verlichting


Plafonds zijn niet langer meer de standaard saaie plakaten die vaak ook nog eens donker is. Led plafondpanelen zijn een mooie nieuwe optie die niet meer donker zijn, sterker nog, het licht is ingebouwd. Tip, deze panelen hebben wel een transformator nodig, dus laat hiervoor wat ruimte vrij zodat deze goed gekoeld kan worden.

Led panelen opbouw is gewoonlijn niet heel moeilijk omdat er genoeg ruimte is om te werken, maar het is wel een hele klus. Een klus die het trouwens wel waard is als het bestaande plafond wat gedateerd aanvoelt. Een led paneel plafond dimbaar is ook een nog zuinigere optie voor een wat modernere inrichting. Met deze techniek kunt u de sterkte van het licht aanpassen op de behoeften van dat moment.

Een led paneel badkamer is een mooie optie om goed licht te krijgen voor de spiegel wanneer u licht nodig heeft om bijvoorbeeld uw gezicht te schminken of uw gezicht tescheren.

Plafond-LED-verlichting - LED-panelen, elegant en efficiënt
LED-verlichting is het meest populaire type verlichting geworden en om een aantal goede redenen. LED-lampen zijn beter werken met energie-efficiëntie (ze verbruiken een lagere hoeveelheid energie en bieden dezelfde hoeveelheid licht als de andere types). Het licht zelf is sterk en helder, de ontwerpen zijn elegant en stijlvol en natuurlijk hebben leds een langere levensduur dan andere verlichting. Hoewel er veel opties zijn voor LED-verlichting, zullen we ons concentreren op LED-paneelverlichting.

Inleiding tot led verlichting systeemplafond
Led paneel systeemplafond omvat verschillende componenten in zijn structuur (LED-strips, reflector een lichtverspreidingsfilm en PMMA-acryl). Dankzij deze componenten worden zelfs verlichte lichtpanelen gemaakt. LED systeemplafond zijn een soort plafondlamp, geen plafondlamp. Dankzij hun verbazingwekkende ontwerpen deze verlichting is een echt modern optie led paneel plafond.

Paneel-LED's zijn er in twee verschillende temperaturen. Warm wit staat voor 2700 - 300K en geeft een traditionele gouden kleur. Koel wit staat voor 4000 - 5000K en zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Ze komen in elke kleur als RGB. Ondersteund door 12V of 24V.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i