Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Schijnwerpers

Kategorie reflektory
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Schijnwerpers - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Schijnwerpers brengen veiligheid en pracht


Een led schijnwerper buiten maakt van een gewone tuin een showtuin. Een schijnwerper wordt er ook wel een breedstraler genoemd. Een mooie gekleurde struik of grote boom wordt vaak niet een opgemerkt, maar in de avond kan deze mooi verlicht worden door een solar schijnwerper zodat de boom of struik echt karakter kan tonen. Deze 'feature' maakt de tuin een stuk specialer.


Een oplaadbare schijnwerper of een grondspot buiten is perfect op zijn plaats omdat u nooit om batterijen of snoeren hoeft na te denken. Een schijnwerper op zonne energie is echt bedoeld als praktische verlichting om alles zichtbaar te maken in de avonden en de voormiddag.


Schijnwerpers led zijn te verkrijgen in vele vormen, zoals led buitenverlichting wat over het algemeen zeer energiezuinig is. En een led straler 100w kunt u goed gebruiken in de omgeving van de achterdeur waar goed licht buiten eigenlijk een noodzaak is om veilig door de tuin te kunnen lopen, uw handen vol met tassen of wasgoed. Een schijnverwerper met bewegingssensor zal hier ook een perfecte oplossing kunnen zijn.


Over veiligheid gesproken, dit is trouwens ook een goed voorbeeld van goede buitenverlichting. Hoe vaak komt het voor dat u in de krant leest dat er is ingebroken in een huis, waarbij de inbrekers via de tuin het huis zijn binnen gedrongen via de achterdeur? Kwaadwillenden gaan graag het liefste aan de achterkant van het huis naar binnen omdat daar niemand loop, aan de straatkant lopen ze meer kans om gezien te worden. Wanneer u dan goede schijnwerper buiten ophangt, is de kans aanwezig dat de inbrekers afgeschikt worden omdat het immers duidelijk is dat u om de veiligheid denkt.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i