Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Solar huisnummers

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Huisnummers op zonne-energie zijn in wezen tijdloos en kunnen goed tegen wisselend weer


Het huisnummer met sensor doet twee dingen: ten eerste maakt het het gebouw gemakkelijker te lokaliseren en dankzij de lichtinval verbetert het ook de zichtbaarheid voor het huis. In ons webwinkel assortiment vindt u LED huisnummers, sensor huisnummers en solar huisnummers, aan deze laatste zijn geen energiekosten verbonden. Bij elk sensor LED huisnummer zitten ook nummerbladen in het pakket, waarmee u het nummer kunt samenstellen dat u nodig heeft.


Een buiten LED wandlamp is noodzakelijk om zowel binnen als buiten goed zicht te hebben. Dit is zeker niet het enige waar u op moet letten bij het kiezen van buitenverlichting. Om ervoor te zorgen dat uw gasten, postbode, taxichauffeur of voedselbode uw huis ook in het donker kunnen vinden, is er ook een huisnummer met een sensor aan de voorkant van het huis of een buitenwandlamp met huisnummer verkrijgbaar.


LED-huisnummers fungeren als buitenverlichting en essentiële informatie over het exacte adres van uw gebouw. Dankzij hun innovatieve technologie verbruiken LED-huisnummers zonne energie weinig energie maar geven ze voldoende licht af. Zonnepaneel LED Huisnummer verzamelt overdag zonne-energie, zodat het kan worden gebruikt om op te lichten als het donker wordt. Een huisnummer verlichten met een zonnepaneel is een zeer verstandige en betaalbare oplossing voor de lange termijn, zo'n lamp kan namelijk wel twintig jaar mee en je hoeft de sensor maar af en toe schoon te maken om zonlicht door te laten naar de batterijcellen.


Het nummer van de woning met een zonnepaneel dient zo geplaatst te worden dat deze overdag zoveel mogelijk zonne-energie ontvangt. Helaas kan het nummer van een huis met een zonnepaneel onder de dakrand en in de schaduw van een donzige dennenboom zijn functies niet vervullen en moet u een extra wandlamp installeren of het nummer ergens anders schroeven.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i