Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Transformators

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Verlichting is zeer aanpasbaar


Het hebben van goede lampen in huis kan makkelijk zijn wanneer u kiest voor kant en klare oplossingen zoals bijvoorbeeld een plafond lamp voor in de keuken. Of een wandlamp voor buiten, beide opties zijn gemakkelijk aan te sluiten waardoor het een populaire keuze is. Er zijn andere opties qua verlichting waarvoor wel wat werk nodig is om deze correct te installeren, en ook wat speciale onderdelen.


Een trafo wordt gebruikt wanneer er een hoge wisselspanning omgezet moet woden. Bijvoorbeeld 230 volt stroom bij u thuis omzetten in een lage wisselspanning naar een 12 volt inbouwspot. De transformator zorgt ervoor dat de stroom wordt omgezet van 230 Volt naar 12 Volt zodat de lichtbron niet te veel stroom krijgt.


De meeste lampen werken op 230 volt zoals we allemaal hebben in onze huizen, maar sommige verlichting heeft minder stroom nodig. Het onderdeel dat zorgt dat verlichting de juiste hoeveelheid stroom krijgt heet een transformator. Deze transformators komen in twee standaard opties, een ringkerntransformator en een scheidingstransformator. Beide opties kunnen uitgevoerd zijn als trafo led 24v of trafo led 12v. Let er tijdens installatie wel op dat er voldoende ruimte rondom de trafo vrijgehouden wordt om deze voldoende te koelen.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i