Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Xiaomi

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Xiaomi

Xiaomi is één van de snelst groeiende elektronische merken en één van de beste beginnende bedrijven van de afgelopen jaren. Ze bieden meerdere producten aan uw in uw SmartHome. Of dit nu een automatische stofzuiger, slimme verlichting, lichaamsverzorgingsapparaten, keukenapparaten of apparaten voor vermaak zijn, Xiaomi heeft het allemaal. U kunt dit allemaal gemakkelijk en snel bekijken en aanschaffen via onze E-shop.

Alle slimmer verlichting kan gemakkelijk aangestuurd worden door middel van een smartphone en een applicatie. Dit zorgt er voor dat u gemakkelijk kan beschikken over de aansturing van uw verlichting. U kunt niet alleen de volledige sets lampen bij ons kopen, maar ook losse lampen en LED strips.

Xiaomi raakte naast het maken van verlichting dat gemakkelijk aan te sturen is, ook geïnteresseerd in het ondersteunen bij dagelijkse dingen zoals schoonmaken, koken en persoonlijke verzorging. Het meest populair zijn de moderne stofzuigers en daarom bieden we verschillende soorten aan zodat uw aankoop precies bij uw behoefte past. U kunt ook veel apparaten vinden in onze E-shop, die ondersteuning bieden in de keuken zoals bijvoorbeeld waterkokers. 

We denken ook aan uw gezondheid en sport en daarom hebben we verschillende smartwatches (slimme horloges) in ons assortiment met verschillende functies (monitoren van zuurstof in het bloed, stress niveau, lichaamsenergie, huidige hartslag, slaapcyclus - REM fase, diepe en lichte slaap). Het horloge bevat ook een hartslag sensor, acceleratie sensor, gyroscoop, geomagnetische sensor, barometer, licht sensor en SpO2 sensor.

Beveiliging kan niet achter blijven. We hebben verschillende bewegingssensoren en detectoren die u altijd waarschuwen in het geval dat er iets verdachts gaande is rondom of in uw huis, kantoor of garage. Tegelijkertijd kunt u alles gemakkelijk bekijken en sturen via de applicatie, zodat u nooit een raam of deur vergeet te sluiten wanneer u op vakantie gaat. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i