Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Autolampen

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Autolampen - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Autolampen


Renovatie of nieuwe verlichting? Vaak merken mensen het pas wanneer ze komen aanrijden op de donkere inrit na afgewerkt te zijn van een fuif of arbeid, het licht van de auto is niet voldoende. Er zijn een paar opties om de lenzen te verbeteren, u kunt denken aan renovatie koplampen of autolampen polijsten. Deze twee opties zijn vaak voldoende om het licht weer op peil te brengen en zodoende geen ambras te bezorgen. Maar het komt ook vaak voor dat dit helaas niet werkt. De lenzen zijn soms te veel beschadigd door steentjes op de weg. U kunt dan denken aan een andere optie.


De leeftijd van de auto speelt hier vooral een rol in, zoals bij alle onderdelen van een auto, kan verlichting ook afgewerkt zijn, oud, versleten. Niet alleen de lenzen van de koplampen, maar ook de autolampen zelf kunnen beschadigen door vocht en stof. Wanneer dit gebeurt worden ze dof, en dat is er helaas niet over. 


Moderne auto's maken gewoonlijk gebruik van h4 autolampen of h7 autolampen, afhankelijk van het merk en de leeftijd. Wanneer het dus tijd is om een autolampje te vervangen kunt u kiezen om het licht van uw auto te verbeteren door er een modernere lamp in schroeven. Dit heeft vooral veel effect als u auto op dit moment nog gebruik maakt van h1 autolampen. In de ingang van uw tuin is dit type verlichting een goede optie voor een veilige thuiskomst.

In de gebruiksaanwijzing van het voertuig, of nadat u de oude lamp hebt verwijderd, komt u erachter welk type autolamp zich in uw koplamp bevindt. In moderne auto's met afzonderlijke lichten voor dimlicht en grootlicht zijn het H7-autolampen met enkele gloeidraad, voor eenvoudiger lichten H4-autolampen met dubbele gloeidraad. Deze markering wordt aangegeven op de doos en op de fitting van de autolamp.
 
Het is ook belangrijk om de spanning van de autolamp en het stroomverbruik te controleren. Voor personenauto's moeten gehomologeerde gloeilampen voor nacht- en dagverlichting altijd een stroomverbruik van 12 V en 55 W hebben. Voor vrachtwagens is de spanning 24 V. Deze gegevens kunnen direct op de autolamp worden gevonden.
 
De gehomologeerde LED-autolampen hebben natuurlijk lagere Watt waarden, maar hun omzetting van LED-waarden in een conventionele gloeilamp moet exact overeenkomen. Er is ook een set autolampen beschikbaar op de markt, waarvan de prijs gunstiger is dan het kopen van LED-autolampen per stuk.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i