Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Dekens

Vendor 7
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Dekens en dekbedden


De dekens zijn een geweldige metgezel in de winter of tijdens de zomeravond in de tuin. Wellicht kunnen alle dekens ook als dekbed gebruikt worden, zowel voor u als voor uw kinderen. Kinderen houden vaak van dekens, dus bij de keuze moet goed worden nagedacht van welk materiaal de deken is gemaakt. In onze categorie vindt u dekens en dekbedden in verschillende maten en uitvoeringen. Babydekens kunnen ook gebruikt worden als speel- of aankleedkussen, zonnescherm of borstvoedingsmat.


Warme dekens met een heerlijk gevoerde mousseline deken, perfect voor herfst, winter, lente. De dubbele mousseline deken, een babydeken met een volledig natuurlijke katoenen voering, is geschikt voor de koudere lente, zomer en herfst en is dankzij de synthetische vrije samenstelling ook geschikt als over de eerste laag van een kind (te gebruiken en bed). Tweelaagse mousseline deken, volledig natuurlijke gestikte stoffen babydekens, is geschikt voor warmere lente / herfst en zomer, evenals een beddeken. Een dubbele laag mousseline volbrengt ook met succes dezelfde taak.


De warmere dekens met een voering van imitatiebont zijn geschikt voor gebruik in de herfst, winter en lente en u bent altijd zeker van hun warmte. Een tweelaagse deken van katoenen mousseline is de beste optie voor diegenen die de deken in de lente, herfst en ook in de zomer willen gebruiken in de kinderkamer. Een mousseline deken voor baby is altijd een geschikt tentakelcadeau, want van deze dekentjes zijn er nooit te veel.


Wij geloven dat u in onze selectie een artikel zult vinden met een geschikte kleur (jongensblauw, meisjesroze en andere zachte tinten) en bedrukt om te dragen als cadeau voor uw kleine familielid of de zoon van vrienden. Het zal zeker iedereen vreugde brengen, en het is mogelijk dat het dek dat je levert de favoriet wordt van een kleine wereldburger, waarvan het niet langer mogelijk is om eruit te komen.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i