Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Lampenkappen - Rabalux

Vendor 6
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Lampenkappen geven sfeer


Verlichting in huis wordt vaak gezien als iets dat define is, iets wat niet veranderd kan worden zonder grote moeite. Dit is gelukkig niet zo, er zijn meerdere manieren om de inrichting van uw huis relatief makkelijk en budgetvriendelijk te veranderen. U hoeft namelijk niet uw verlichting compleet te veranderen als u de look wilt veranderen, of het licht zelf wat van de armaturen afkomt.


Lampenkapjes kunnen namelijk makkelijk worden vervangen door een andere. U kunt simpelweg een rieten lampenkap vervangen door een zwarte lampenkap of een bamboe lampenkap om de look te veranderen. U hoeft op deze manier niet de hele armatuur te veranderen wat een stuk goedkoper is. U kunt ook kiezen voor een glazen lampenkap of een rotan lampenkap, de keuze is reuze!
 
In deze categorie vindt u lampenkappen in verschillende kleuren en materiale, die u kunt combineren met onze lampenvoeten.

 

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.