Vergelijk
Inloggen
Registreer
Levý banner
Pravý banner

Bel ons, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Vloerlampen

Kategorie AKCE

Grote herfstverkoop van lampen.

U dient de bestelling te voltooien om gebruik te maken van de korting, niet alleen door de goederen aan de winkelwagen toe te voegen.

Kortingen worden berekend op basis van de oorspronkelijke prijzen conform de voorwaarden.

Bovendien kunt u gebruik maken van onze gratis verzendopties bij aankoop van €50 of meer.

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving


Een staande lamp is erg veelzijdig - bekijk onze aanbieding
 
Bent u op zoek naar een geschikte vloerlamp voor de woonkamer, maar wilt u tegelijkertijd besparen? Dan bent u in de juiste categorie. Hier vindt u LED vloerlampen met of zonder dimmer, die dankzij LED technologie besparen de elektriciteitskosten.


Vloerlampen zijn steeds minder populair onder de jongere generaties, dit komt mede door led-technologie en de kleiner wordende armaturen. Vooral de wat minder moderne inrichtingen hebben veel baat bij het gebruik van staanlampen.

Afhankelijk van de stijl kunt u kiezen moderne, design, klassieke of retro vloerlampen. U vindt ook een grote selectie materialen waaruit de lamp is gemaakt - bijvoorbeeld houten, metalen, plastic of zelfs kristallen vloerlampen. Wij bieden u een breed scala aan kleuren, waaronder de meest populaire zijn zwarte vloerlampen.


Industriele vloerlampen zijn dan wel weer in opkomst gedurende de laatste jaren dankzij bepaalde shows op de beeldbuis. Veel van deze booglampen worden gebruikt als leeslamp om rustig de krant of een boek te lezen in een comfortable stoel. Deze veelal wat meer landelijke vloerlampen hebben grote(re) lamp die naar boven gericht is en dus eigenlijk functioneert als een plafondlamp.


Naast deze grote lamp hebben staand lampen vaak een leeslamp aan een flexibel armatuur. Dit zijn dus eigenlijk staande leeslampen die ook functioneren als plafondlamp of wandlamp. Staande lampen vervullen dus meerdere doelen in een enkele armatuur, wat dan meer ruimte inneemt in de ruimte. Een grote staande lamp past prima in een ruimte die van zichzelf wat groter is waardoor er vanzelfsprekend ook grote meubels zullen worden gebruikt, en in deze gevallen past een grote staande lamp prima in de inrichting. Maar in een wat kleinere ruimte is het misschien niet zo een goede combinatie. Denk hier dus wel om.

 
Misschien bent u op zoek naar een vervangende lampenkap, u kunt deze hier ook vinden. Als u die niet vinden, bekijkt u dan de categorie Lampenkappen.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Wilt u meer weten over verlichting, gadgets, tips en tutorials? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven

© 2021 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.