Inloggen
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Kantoorstoelen en Game Stoelen

  • Bestsellers
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Kantoor en game stoelen 


In de  kantoor stoelen en game stoelen categorie, kunt u zeker de juiste stoel vinden. De stoelen zijn gemaakt met de beste materialen en zorgen er voor dat u comfortabel zit heeft voor meerdere uren. Het oppervlak van de stoelen is bedekt met microporie voor perfecte ventilatie. 

Wilt u uw stoel in de werkruimte of voor het gamen levendiger maken? Neem dan een kijkje bij de stoelen met  RGB achtergrond verlichting. Deze stoelen hebben een ingebouwde LED RGB bron, waarmee u door middel van een afstandsbediening de gewenste kleur of achtergrond verlichting kunt instellen. De verlichting wordt opgeladen via een USB verbinding. Deze stoelen kunnen ook verbonden worden met een power bank, die opgeborgen kan worden in één van de handige zakken die zich direct op de stoel bevinden. Op onze website kunt u deze speciale stoelen vinden in de  categorie speciaal voor power banks. Kies hier uit meerdere varianten.

De stoelen zijn uitgerust met een slim mechanisme, zoals een butterfly lift mechanisme met een gas jack aansluiting. Het wordt ook gebruikt om de stoel op de juiste hoogte te kunnen instellen. De armsteunen zijn aanpasbaar in twee posities en de stevige wieltjes zijn gemaakt van duurzaam nylon en zullen gebruikt worden om de stoel gemakkelijk te kunnen bewegen. 

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.