Ons nieuwe voorraadsysteem draait succesvol en wij verzenden weer met de snelheid die u van ons gewend bent. Onze excuses voor de eerdere vertraging. Hier meer.
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

FFP2- en FFP3-ademhalingsmaskers

  • Bestsellers

Categorie beschrijving

FFP2- en FFP3-ademhalingsmaskers

Ademhalingsmaskers van de FFP2-standaard zijn maskers die bescherming biedt tegen stofdeeltjes, bacteriële en virale deeltjes in de lucht. De FFP2-klasse filtert ongeveer 95% van de schadelijke deeltjes en voorkomt dat ze de luchtwegen binnendringen. Dat is waar ze een infectie kunnen veroorzaken of een allergie kunnen veroorzaken. Ze bieden echter geen 100% bescherming tegen virale, via aërosol overgedragen ziekten. De ademhalingsmaskers zijn gemaakt van filtermateriaal en kunnen een uitademventiel bevatten.

FFP3-ademhalingsmaskers hebben een hogere filtratie-efficiëntie omdat ze tot 99% van de virale, microbiële, stof- en andere deeltjes uit de lucht kunnen opvangen. Daarom worden ze veel gebruikt in onderzoek, de farmaceutische industrie en bij werkzaamheden met giftige stoffen. Tegenwoordig blijken ze zeer nuttig en noodzakelijk te zijn, vooral voor medisch personeel dat strijdt tegen de coronavirus-pandemie. Ze kunnen ook worden gebruikt om mensen met een hoog risico te beschermen.

Net als bij andere klassen ademhalingsmaskers, bieden FFP3-beschermingsmaskers alleen bescherming aan hun dragers. Als u besmet bent en een masker draagt, verspreiden de druppeltjes zich vanuit uw mond naar de omgeving, vooral wanneer u een masker met een uitademventiel gebruikt. Om mensen om u heen te beschermen, moet u tijdens het dragen een gewoon gezichtsmasker (voor eenmalig gebruik of zonder stof) op het masker plaatsen.

U heeft de keuze uit verschillende soorten en verpakkingsgroottes. Koop meer, betaal minder.

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.