Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Gloeilampen - Markslöjd

  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Subcategorie: Gloeilampen - meer subcategorieën

Categorie beschrijving

Gloeilampen bieden nog steeds veel mogelijkheden


Gloeilampen komen in verschillende vormen, van de bekende peervorm tot een moderne Globe lamp. Deze lichtbronnen hebben een sterke gloeidraad. Vergeleken met LED heeft een gloeispiraal lamp een korte levensduur, maar we zouden de bal misslaan als we deze twee licht opties met elkaar zouden vergelijken. Dat doen we dan ook niet, met spaarlampen vergelijken doen we ook niet. Zogeheten kooldraadlampen zijn uniek en moeten ook zo benaderd worden. Op dit moment zijn er vintage lampen zeer populair.


Gloeilampen zijn verkrijgvaar in verschillende fittingen. Een van de meest populaire is de lamp E27 die u eenvoudig via deze link kunt kopen. 230v gloeilampen kunnen alijd worden gedimt wat fijn is, helemaal de lampen die in de vorm van een kaars worden verkocht, de zogeheten kaarslampen zijn perfect om een ouderwetse kaars na te bootsen.


Gloeilampen buiten in de tuin zijn ook populair vanwege deze reden, erg knus een wijntje drinken samen met kaarslicht is zeker een goede mogelijkheid. Gloeilampen buitenverlichting wordt steeds minder populair vanwege de led gloeilamp die in opkomst is, maar deze nieuwe technologie heeft toch niet dat knusse gevoel wat een gloeilamp u geeft.


Gloeilampen kopen kan veelal in de winkel bij u op de hoek en gloeilampen weggooien is geen probleem aangezien gloeilampen afval gewoon bij het huisvuil kan worden gezet. U hoeft er dus niet speciale handelingen voor te verrichten zoals dat met tl verlichting het geval kan zijn.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i