Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Kerosine lampen - Extol

Vendor 5
  • Bestsellers
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Kerosine lampen - van verleden naar toekomst


Petroleumlampen behoorden tot de meest gebruikte en de meest voorkomende vorm van lampen voor huishoudelijk gebruik op het moment. Paraffinelampen, of ze nu hangen of gewoon op tafel staan, ze dienen niet alleen als vervangende lichtbron, maar ook als een interessante decoratie met een vleugje vroeger.


Kerosine lampen op oliebasis

Olieparaffinelampen zijn stabiel genoeg, je kunt ze gebruiken in de wind of de regen. Als je de lont niet te lang laat staan zodat de kerosine niet onnodig verdampt, kun je deze lampen het hele jaar klaar hebben staan en wanneer ze klaar zijn om te dienen zullen ze je niet in de steek laten. Het voordeel van dit soort lampen is het feit dat je ze kunt gebruiken op plaatsen waar u geen toegang tot elektriciteit, zoals buitenruimtes, balkons, zomerhuisjes, en nog veel meer hebben.

Kerosine lampen op elektrischebasis

Elektrische LED-petroleumlamp op batterijen met LED-technologie. Deze petroleumlamp werkt dankzij de ingebouwde accu, deze laad je eenvoudig op met de meegeleverde kabel. Het voordeel van deze elektrische lamp is dat hij geen rookgassen afgeeft en dankzij de ingebouwde batterij kan je hem overal mee naartoe nemen en toch die vintage paraffine lamp look bereiken.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i