Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Lichtbronnen - Fulgur

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Veel verschillende soorten lichtbronnen voor in huis en tuin


Lichtbronnen zijn nodig in iedere woning en iedere kamer, lampjes maken gewoonlijk de sfeer in huis. De juiste soorten lichtbronnen is dus belangrijk, en de keuze is groot. Vroeger gebruikte men simpelweg een lantaarn, maar tegenwoordig is lichtbronnen kopen moeilijker dan de meeste mensen denken.


Het doel waarvoor u licht nodig heeft moet eerst duidelijk zijn, een armatuur voor in de keuken hebben een andere reden dan een inbouw spot in de slaapkamer. Een TL lamp is super fijn als u goed licht nodig heeft om te werken, en een mooie staande lamp in de woonkamer brengt veel sfeer met zich mee. Goede schilderijverlichting is ook een aanrader wanneer u een schilderij meer aandacht wilt schenken. 


Halogeen lampen worden vooral gebruikt in ruimtes waar niet veel tijd wordt doorgebracht zoals de gang, en voor ruimtes waar langdurig licht nodig is zoals de zitkamer raden we gewoonlijk energiezuinige LED verlichting aan. De benodigdheden voor elektrisch materiaal verschilt dus nogal, maar afhankelijk van uw licht wensen kunt u rustig op zoek naar de beste oplossing voor u.


Wist u dat elke halogeenlamp dimbaar was? Dit is één van de voordelen van halogeenlampen. Het nadeel is het energiverbruik. Led lampen zijn zeer energiezuinig. Je kan je gloeilampen of halogeenlampen eenvoudig vervangen door led lampjes, ze kunnen in elk armatuur worden gebruikt. Led lampjes zijn verkrijbaar in talloze uitvoeringen en fittingen, bijvoorbeeld g9 led of spojtes van GU10 led. De leds zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de zogenaamde grote en kleine fitting - e27 lamp en e14 lamp. Niet elke led lamp is dimbaar. Als u dimbare led lampjes wilt kopen, moet goed opletten dat de lamp dimfunctie heeft. In onze lampenwinkel wordt er bij elke dimbare led lamp vermeld dat deze dimbaar is. Bekijk onze dimbare led lampen.

Tegenwoordig zijn vintage lampen steeds meer populair. Bekijk ons aanbod van led lampen in retro look.

Wij kunnen natuurlijk de slimme lampen niet vergeten. Met deze nieuwe smart technologie is de verlichting weer een stap verder. Wilt u uw verlichting thuis op afstand bedienen vanuit uw werk? Wilt u de lichtkleur of intensiteit veranderen of diverse lichtscènes instellen eenvoudig via een app? Stap dan over naar de intelligente verlichting. Probeer één van de slimme verlichting van Philips Hue, Immax NEO, Ledvance SMART+ en veel andere. Er is genoeg keuze!

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i