Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Hoe kan een zwembad verlicht worden?

Exterieur
Hij antwoordde:
SuzannaSuzanna

Antwoord:

Heeft u besloten een nieuw zwembad te kopen of heeft u er al eentje thuis? Elk zwembad heeft veilige en de juiste verlichting nodig.

Wanneer u net een nieuw zwembad aan het uitzoeken bent heeft u velen mogelijkheden hoe u de lampen voor buiten in of buiten het zwembad precies wilt hebben. Maar ook wanneer u misschien vergeten bent om zich met de zwembad verlichting bezig te houden kunt u dit nu alsnog doen. Zwembad lampen en de omgevingslichten van het zwembad zijn erg belangrijk. Veiligheid staat voorop. Maar het is ook de bedoeling dat u zich op uw gemak voelt en zwembad verlichting kan hier aan bijdragen. Wanneer u nieuwe zwembad lampen aan het kopen bent is het ontwerp ook erg belangrijk. Maar de veiligheid staat altijd voorop. Er wordt aangeraden om goed na te denken over deze zwembad lampenomdat ze bijna altijd in contact komen met water en andere soorten vochtigheid en de veiligheid alsnog gegarandeerd moet kunnen worden. Een belangrijk focuspunt bij het uitzoeken van de lampen is de hoge IP beschermingsgraad. Lampen die geschikt zijn voor in het zwembad hebben op zijn minst een beschermingsgraad van 65, maar hoe hoger de IP, hoe beter. Verlichting met deze hoge beschermingsgraad is geschikt voor in het zwembad of naast het zwembad. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken dat er kortsluiting ontstaat in of rondom het zwembad, waarbij u uw eigen of de gezondheid van anderen in gevaar brengt.Geweldige en geschikte varianten lampen zijn bijvoorbeeld sommige lampen van de LED verlichting serie of vergelijkbare lampen voor buiten. Alles hangt af van uw smaak en het soort zwembad dat u heeft. De juiste uitstraling van de lampen in het zwembad speelt ook een belangrijke rol omdat het belangrijk is om te weten waar u zich precies in het zwembad begeeft. Elke hoek van het zwembad moet hierbij verlicht worden, om ongelukken te voorkomen. Het is het beste om de lampen op de zijkanten van de wand te plaatsen, met een flinke afstand tussen de lampen in. De ideale situatie is wanneer de lampen aan alle kanten van het zwembad geplaatst worden. Wanneer u een groter zwembad heeft waarin een trap gebouwd is, is het belangrijk een lamp te plaatsen bij deze trap om de veiligheid te kunnen waarborgen. Echter wordt het niet aangeraden om de lampen zelf in het zwembad te plaatsen. Het is belangrijk dat dit door een expert gedaan wordt die redelijk kan houden met alle veiligheidsprotocollen zodat u, uw familie en uw vrienden in alle veiligheid kunnen genieten van het zwembad. 


De omgeving van het zwembad en de toegang van en naar het zwembad.

Zwembad verlichting is zeker weten erg belangrijk. Echter kan niet vergeten worden dat u eerst veilig bij het zwembad aan moet kunnen komen, en dat is de reden waarom het verlichten van de omgeving en het pad dat u naar het zwembad leidt ook aandacht verdiend. De omgeving van het zwemband kan verlicht worden door Solar lampen.


Oprit lampen zijn geschikt voor het pad van en naar het zwembad.  Wanneer we denken aan het gehele ontwerp van dit hele gebied is het ook handig om een aantal tuin lampen rondom het zwembad te plaatsen. Probeer ze hierbij op een redelijke afstand van het zwembad te plaatsen, echter is het wel belangrijk dat ze niet te ver weg geplaatst worden omdat hun hoofd doel het verlichten van het gebied rondom het zwembad is.


Artikel auteur:

Suzanna
Suzanna Klantenservice specialist

Suzanna is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vragen?

Suzanna

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

020 24 10 915(Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)

Stel een vraag

aanbevolen producten

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.