0
Favoriete producten:
0

Je hebt geen favoriete producten.

Inloggen
Registratie
Levý banner
Pravý banner

Belt u ons op, wij zijn er voor u

+31 202 410 915 (Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)
MENU
0 0,00
Koop nog voor 70 en krijg de verzending GRATIS.
Categorieën

We blijven voor u stralen!

Suzanna

We weten dat de situatie nu niet gemakkelijk is. Maar wij staan voor u klaar om u te helpen met alledaagse zorgen in de vorm van een kapotte gloeilamp en ook met genoegens, bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwe hanglamp.

Of het nu gaat om de genoemde gloeilamp of een mooie nieuwe armatuur, u kunt een selectie maken en kopen in de veiligheid van uw huis. U kunt zonder stress kiezen wat u nodig heeft en wij leveren de goederen bij u af.


Geloof dat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voor ons op de eerste plaats komt. Om deze reden hebben we strikte veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, waarbij we kantoor- en magazijnruimte regelmatig desinfecteren. Zelfs de levering van pakketten aan de vervoerder is nu contactloos om de grootst mogelijke hygiëne te garanderen tijdens het transport van de bestelde goederen.


Tegelijkertijd monitoren we de huidige ontwikkeling van de situatie en kunnen zo altijd effectief reageren. Niet alleen hierdoor slagen we erin de werking van onze webwinkel in een vlotte conditie te houden.

U, zoals wij, probeert zeker een positieve stemming te behouden en te genieten van de kleine dingen. Zoiets kleins kan een nieuw licht zijn, waardoor u zich thuis comfortabel zult voelen. U kunt bijvoorbeeld verveling bestrijden door de magie van slimme verlichting te ontdekken. U vermaakt de kinderen met vrolijke projectoren, waardoor ze een tijdje in een sprookje komen. Het is aan u, u kunt kiezen uit meer dan 35.000 producten.


Om de volgende dagen zo aangenaam mogelijk te maken en u zich zo comfortabel mogelijk voelt, bieden wij de mogelijkheid om de goederen binnen 60 dagen na ontvangst van de zending terug te sturen.

Wij geloven dat het snel beter zal zijn en wensen u een goede gezondheid namens het hele team van de Lampenmanie.nl webwinkel.


Artikel auteur:

Suzanna
Suzanna Klantenservice specialist

Suzanna is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Evenementen en nieuws bij voorkeur in uw e-mail

Alles over verlichting, tips, gadgets en tutorials. Af en toe direct naar de e-mail.

Uitschrijven