Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Welke verlichting kies ik voor de keuken?

Keukenverlichting

Antwoord:

Met LED verlichting heeft u verschillende mogelijkheden om uw keuken modern, zuinig en onderhoudsvrij te verlichten.

Kwaliteitsverlichting met laag verbruik

Voor een goede keukenverlichting heeft u zeker en vast een plafondlamp nodig. Maak uw keuze op basis van de hoogte van het plafond en de grootte van de keuken. Voor lagere plafonds raden we opbouw plafondverlichting aan. Voor wie een normaal tot hoog plafond heeft, kan gaan voor de tegenwoordig erg populaire LED-hanglampen. Ze kunnen niet alleen boven de eettafel worden geplaatst, maar ook boven de kookplaat, het aanrechtblad of boven de bar.


Het is een goed idee om de plafondlamp te combineren met een andere typen lampen. Met name LED-strips zijn ideaal voor de verlichting van het keukenblad. De LED-strips presteren goed, ze geven veel licht, maar verbruiken tegelijkertijd weinig elektriciteit en nemen weinig ruimte in beslag.


LED-spots worden veel gebruikt om kasten en nissen te verlichten. Ze zijn meestal kantelbaar, dus ze kunnen naar behoefte worden gericht.


Harmonisatie van verlichting in de keuken en woonkamer

Omdat er momenteel een trend is om een woonkamer te combineren met de keuken, is het goed om voor beide ruimtes LED verlichting uit één collectie te hebben of in ieder geval vergelijkbare vormen en materialen te gebruiken.

 

Vragen?

Pavlina

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

020 24 10 915(Ma-Vr 07:00 - 16:30 uur)

Stel een vraag

aanbevolen producten

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i