Gratis verzending vanaf 89 EUR

60 dagen retourbeleid

Deskundig advies

+31 20 24 10 915

Inloggen / Registratie

0

0,00

Uw winkelmandje is leeg.

Koop voor 89,00 meer en u krijgt GRATIS VERZENDING.

Winkelen bij Lampenmanie is de moeite waard

Kylian

Leestijd 1 min
Over aankoop

Bij Lampenmanie streven we ernaar om het winkelen voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom is 60 dagen bedenktijd in onze e-shop vanzelfsprekend.

Winkelen bij Lampenmanie is de moeite waard

Wij weten dat een tevreden klant terugkomt en daarom doen we ons uiterste best om met onze goed georganiseerde e-shop, vol inspiratie, comfortabel winkelen, en snelle en betrouwbaare levering te bieden. De behoeften en eisen van onze klanten blijven groeien en daarom passen we ons assortiment voortdurend aan naar de huidige behoeften van klanten en zoeken we naar nieuwe manieren om het winkelen gemakkelijker en comfortabeler te maken. 


Verlengde retourperiode

  • We hebben ook de standaardperiode voor het retourneren van de goederen verlengd tot 60 dagen. (Alleen voor consumentenklanten, d.w.z. u heeft geen identiteitsbewijs of btw-nummer opgegeven in jouw bestelling). Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden voor zakelijk gebruik.


Ruim aanbod en snelle levering


  • Momenteel bieden we goederen aan van meer dan 200 verlichtingsmerken en we hebben 50.000 soorten producten waaruit onze klanten kunnen kiezen in overzichtelijke categorieën.
  • Tot op de dag van vandaag hebben we meer dan 4 miljoen bestellingen afgeleverd en in oktober van dit jaar hebben we de bouw van een nieuw modern magazijn voltooid, waardoor we sneller kunnen reageren op de groeiende vraag van ons assortiment.We doen ons werk met toewijding en wensen ons te verbeteren. De duizenden positieve recensies van tevreden klanten, evenals de herhaalde opname van ons bedrijf in de ranglijst van Europese leiders op het gebied van e-commerce, zijn het bewijs dat wij erin slagen een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Met een ruim assortiment, goed advies, maar ook inspiratie om meer licht in huis te halen.Artikel auteur:

Kylian Překlady_externisti