Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Design spots - Maytoni

Vendor 9
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Design spotverlichting


Een van de meest verkochte verlichtings types is spotverlichting. En deze worden meestal in huis ingebouwd, bijvoorbeeld in het verlaagd plafond of onder de keukenkastjes boven het aanrechtblad, dan praten we over een design inbouwspots. Design plafondspots zijn niet alleen inbouwen, er zijn ook design opbouwspots verkrijgbaar.


Huisspots zijn samengesteld met materialen en technologie, die zeer weinig stroom verbruiken en zodoende ook zeer weinig warmte opwekken. Led verlichting is hier een goed voorbeeld van. Hierdoor is het veilig om designerspots binnen in huis in te bouwen. Interieur designspots zijn ook een populaire optie om verlichting aan de muur te hangen, en dan vooral als de ruimte beperkt is, of omdat bewoners van het huis niet van grote lampen houden.


Ter plaatse afstappen om alle keuzes te zien is gelukkig niet moeilijk omdat ons aanbod van led spots ruim is. We zijn er zeker van dat u hier de juiste keuze zal maken. Naast led design spots hebben wij ook spots voor in de tuin in ons aanbod. De spots voor buiten zijn namelijk speciaal ontworpen om duurzaam te zijn, en ook tegen regen en stof te kunnen. Een interieurlamp zal bijna altijd ambas maken wanneer deze buiten wordt gebruikt. Doe dit dus niet om problemen te voorkomen. U kunt meer over de IP-bescherming lezen in de artikelen op onze adviespagina.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i