Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Houten hanglampen - Argon

Vendor 8
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Houten hanglampen voor een landelijke inrichting


Landelijke inrichtingen in huis zijn vaak te vinden in oude boerderijen die zijn omgetoverd in vaak grote woonhuizen. De oude koeienstal is bijvoorbeeld nu een grote woonkamer, vaak met grote meubels wat de nadruk legt op de grootte van de ruimte. Vaak bestaat een voormalige deel uit een grote woonkamer met een open eetkeuken waar de gehele familie samen kan eten.


Houten hanglampen gemaakt van natuurlijke materialen creëren een aangename interieursfeer dankzij hun specifieke design. Ze passen zowel boven de keukentafel als boven de salontafel in de woonkamer. Een grote eettafel is erg mooi als pronkstuk in deze ruimte, en een eettafel lamp hout erboven is ook een erg mooi combinatie. Een houten lamp boven eettafel is echt het middelpunt van de ruimte indien de gebruike houtsoorten goed combineren. 


Een ander type hanglampen zijn de houten hanglampen modern, waarbij het ontwerp goed past bij een wat meer modernere inrichting. De gebruikte materialen en kleuren passen vaak beter bij de vaak wat meer hedendaagse materialen en kleuren van meubels. De houten eettafel hanglampen worden toch nog steeds voornamelijk gebruikt als houten hanglampen landelijke stijl, vanwege het imago dat ze hebben.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i