Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

LED lampen - Globo

Kategorie LED žárovky
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Wat is LED verlichting en wat is de beste LED lamp?


De meest verkochte soorten lampen zijn tegenwoordig Led lampen, die in Nederland en België erg populair zijn. Een led lamp is zuinig, u bespaart tot 80% aan energiekosten door gebruik van led lampen. Led verlichting was vroeger bekend om het koud wit ongezellig licht. Het is tegenwoordig helemaal veranderd. De led technologie blijft ontwikkelen en brengt steeds meer mogelijkheden. U kunt led lampen in verschillende tinten wit licht kopen - warm wit, neutraal wit en koud wit licht. Er zijn zelfs kleuren mogelijk. Wij bieden een breed assortiment van RGB LED lampen. Led lampen zijn te bestellen in verschillende vormen. Vintage led lampen zijn erg populair, u kunt verschillende soorten vintage ledlampen in onze webwinkel vinden.


U kunt led lampen in alle armaturen gebruiken, zoals in de plafondlamp, hanglamp, wandlamp en bijvoorbeeld in de kinderlampen. Ook voor een buitenlamp zijn led lichten geschikt. Solar tuinverlichting gebruikt ook led technologie. Als u klassieke lampen gaat vervangen door ledlampen, alle belangrijgste om te weten is, welke fitting hier benodigd is. De zo genaamde grote fitting wordt het meest gebruikt. U heeft dan e27 led lamp nodig. Led lampen met een kleine fitting vindt u in de de e14 led categorie. Maar er zijn veel meer fittingen die vaak worden gebruikt. Led lamp gu10 is een andere populaire fitting in de led uitvoering. G9 led of bijvoorbeeld g4 led zijn andere lampen die vaak in Nederland en België worden gebruikt. Én er zijn ook 12V led lampen!


Ook led lampen zijn dimbaar. U kunt deze ledlampen dimmen door middel van een led dimmer aan de wand, een afstandsbediening, via een app in uw smartphone of een tablet.


Heeft u al van yeelight gehoord? Ontdek deze slimme ledverlichting.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i