Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Toon meerToon minder

LED Verlichting

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

LED kerstverlichting voor in en rondom het huis

 

Verlichting rondom kerst wordt steeds populairder in ons landje, dit komt vooral omdat er steeds meer opties verkrijgbaar zijn. Men kan werkelijk een unieke sfeer brengen in huis met behulp van led kerstverlichting binnen. U kunt als voorbeeld denken aan ijspegelverlichting led voor bij het raam, dit geeft een werkelijk knusse sfeer in de ruimte. Een andere veelgekozen keuze voor binnen in huis is netverlichting kerst led, die men over de kerstboom hangt.


Kettingen met kleine diodes die op sneeuwvlokken lijken, maar ook kerstverlichting, kerstkandelaars, houten decoraties of kerstverlichting voor de boom. Zo'n breed assortiment is te vinden in deze categorie LED kerstverlichting. Decoraties verbruiken weinig energie en zijn zeer duurzaam. Het assortiment omvat ook verschillende kleine decoraties zoals raamverlichting, LED-ijspegels of kerstverlichting op batterijen. Let u er echter altijd op of het product alleen bedoeld is voor gebruik binnen of buiten.
 
Kerstdecoratie met LED-verlichting
 
LED kerstverlichting is onderverdeeld in binnenverlichting en kerstverlichting voor buiten. Aan de IP-waarde kunt u zien of de verlichting voor binnen of buiten gestemd is. Voor buitengebruik moet verlichting een bescherming van minimaal IP44 hebben. Hoe hoger de cijfers, hoe beter de armatuur beschermd is tegen stof en vocht. Meer informatie over de IP-bescherming kunt u lezen in dit artikel.


Led kerstverlichting buiten komt ook in allerlei vormen en maten, maar iets wat u eigenlijk vrijwel niet zult vinden is kerstverlichting buiten batterij led, vanwege het gevaar van vocht en batterijen samen. De gebruikte verlichting moet immers wel veilig zijn, en regen of vocht kan batterijen doen exploderen wat het gebruik ervan niet veilig maakt voor consumenten. In Europa hebben we gelukkig veel regels waar producten aan moeten voldoen, daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over deze kerstdecoratie voor buiten.


Vooral in de wat grotere tuinen worden kerstverlichting buiten figuren steeds populairder, er zijn steeds meer verschillende figuren te koop. Sommige mensen zetten de gehele van familie van Jesus Christus in de tuin als een kerststal op werkelijke grootte. Dit is zeg maar een moderne versie op de stal die mensen vroeger onder de kerstboom zette, compleet met dieren en herders.

© 2023 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.