Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Merken

/ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/prezent_logo_2021.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/rabalux_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/osram_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/GLOBO_logo_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/toplight_logo.jpg

Bestsellers

Speciale aanbiedingen en kortingen

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Deals van de week

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Meest bekeken

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Nieuwe producten

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Categorie beschrijving

Merken kunnen belangrijker worden dan het product zelf


Een merk is een combinatie van materiële en symbolische kenmerken van een product of instelling die het product of de instelling een identiteit geeft en onderscheidt van de identiteiten van andere producten of instellingen. Een merk/handelsmerk ("droit des marques = marque commerciale" in het Frans), ook gewoon een merk (merk), maakt deel uit van een merk, zoals een automerk. Het woord "merk" komt uit de oude Noord-taal, het woord brandr, wat betekende dat een eigen merk op een ding en een huisdier moest worden gebrand.


Het merk of merk is een methode om het product te onderscheiden van een van de producten van de concurrent. In onze webwinkel vindt u een groot aanbod van diverse merken, zowel top merken, als budget merken. In de verlichting zijn de bekendste merken Philips, Osram en Narva, die zeker al sinds de oudheid bij iedereen bekend zijn in de wereld van verlichting. Met de komst van nieuwe technologieën zijn er nieuwe merken op de markt verschenen. Bijvoorbeeld het merkt Ledvance, Immax NEO of bijvoorbeeld Xiaomi. Kies uw favoriete merk en bestel de beste producten tegen redelijke prijzen.

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.