Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Mondkapjes en beschermmaskers

  • Bestsellers
Wij hebben geen producten voor deze filtercombinatie.
Bewerk uw filter of probeer uw zoekopdracht.

Categorie beschrijving

Mondkapjes zijn essentiële beschermingsmiddelen voor uzelf en de gezondheid van anderen.


Monkapjes maken nu deel uit van het dagelijkse leven van velen van ons. Daarom hebben we besloten dat onze klanten ze ook aan de winkelwagen kunnen toevoegen. Wegwerpmondkapjes zijn bijvoorbeeld geschikt voor bedrijven, ze zijn ook te koop in voordelige grote verpakkingen. U kunt mondkapjes echter ook thuis gebruiken en u kunt ze ook afzonderlijk kopen. Voor een betere bescherming van uw gezondheid kunt u ook kiezen voor beschermingsmaskers van klasse KN95 (FFP2).


Een beschermend masker is alleen een effectief hulpmiddel als het correct wordt gebruikt. Correct gebruik van een masker helpt de verspreiding van infecties te voorkomen en voorkomt infectie met microben in de lucht. Door hoesten, praten en niezen komen potentiële ziekteverwekkers in de lucht vrij die mensen in de buurt kunnen infecteren; een gezichtsmasker en mondmasker is ontworpen om hiertegen te beschermen. Desinfecteer uw handen voordat u een beschermend masker opzet. Doe dit ook voor en na het verwijderen van het masker en na het aanraken van het masker om welke reden dan ook. Zorg ervoor dat het masker uw neus, mond en kin bedekt. Het beschermende gezichts- en zoommasker werken alleen correct als de bovenrand van het masker (bevestigd aan de neus) en de voorkant (buitenkant) correct zijn geselecteerd.


Zorg ervoor dat de oogjes rond de oren niet te strak of te los zitten, pas indien nodig de lengte van de oogjes aan zodat ze dicht bij het hoofd zitten. Wanneer u een herbruikbaar masker verwijdert, bewaar het dan in een schone plastic zak en was het na elk gebruik. Een gasmasker of chirurgisch masker is een belangrijk persoonlijk beschermingsmiddel accessoire en essentieel voor nauw menselijk contact tijdens de virale periode. Naast maskers zijn er ook vizieren en desinfectiemiddelen beschikbaar. In ons assortiment vindt u ook kiemdodende lampen. Blijf gezond en draag een mondmasker!

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.