Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Spots - Argon

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Verschillende soorten spots kopen


Spots zijn een all-time favoriet, en dit blijft ook wel zo volgens ons. De gehele ruimte kan ermee worden verlicht, maar plafondspotjes zijn ook erg geschikt om het accent te leggen op die mooie sofa zodat het een echt pronkstuk wordt. Spotlamp armaturen voor in de woonkamer zien er anders uit dan bijvoorbeeld badkamerspot waar het vooral belangrijk is dat deze spotlichten waterafstotend zijn. In de badkamer is immers ander licht nodig, soms brengt u er weinig tijd door, en soms gaat u uitgebreid in bad. 


Het is altijd handig als de spotjes kantelbaar zijn, zo kunt u het licht naar wens richten. Zwarte spotjes geven die chique stijl met zich mee, waardoor de hele ruimte een luxe uitstraling krijgt. Led spotjes zien er ook luxe uit door het materiaal wat gebruikt wordt om licht op te wekken. Led spots zijn duurzaam en u bespaart toto 80% aab energiekosten. Keukenspotjes maken meestal gebruik van led inbouwspots omdat deze beter tegen vocht kunnen.


Inbouwspots kunnen in verlaagde plafonds worden verwerkt. Het voordeel van de inbouwspotjes is dat u ze op een gewenste plek kunt inbouwen, onafhankelijk van het lichtpunt. De bedrading valt weg en uw plafond is met inbouwspotjes netjes afgewerkt.


Houdt u van slimme verlichting? De slimme verlichting van Philips, bekend als Philips Hue is zeer populair in Nederland. Slimme lampen worden niet alleen in een grote (E27) of een kleine fitting (E14) geleverd. Ook Philips Hue spotjes kunnen slim zijn. Kijk wat Philips Hue te bieden heeft.

Maar het al lang niet allen Philips dat slimme verlichting produceert. Er zijn veel meer merken en mogelijkheden in smart verlichting. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Als u nog niet bekend bent met intelligente verlichting dan kunt u meer hierover lezen in dit artikel.


Railverlichting is ook een aanrader voor in de keuken vanwege het industriele uiterlijk en de hands-on mentaliteit die dit laat zien. Zo merkt u al snel dat spotlampen in vrijwel iedere ruimte tot hun recht komen, en wat denkt u van inbouwspots buiten rond het huis?
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i