Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Spots - kantelbaar - B.K. Licht

  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Spotverlichting in huis


Een van de meest gebruikte verlichting in huis zijn toch wel de inbouwspotjes. Spotlampen zijn vooral bekend van gebruik in de keuken, dit vanwege de veelzijdigheid wat betreft de installatie. En in de keuken zijn de hoeken meestal toch net even wat moeilijker dan bijvoorbeeld in de woonkamer. Met kantelbare wandsppots en plafondspots kunt u het licht naar wenst richten.

Spotverlichting geeft amper warmte af waardoor deze zeer geschikt is om bijvoorbeeld boven het werkblad in de keuken te hangen. Interieurspots zijn zeer klein en daardoor gemakkelijk te installeren. Zorg wel dat u goede snoeren gebruikt om alles veilig te houden. Voor wandspots heeft u bijvoorbeeld vaak langere snoeren nodig omdat de transformator iets is wat u waarschijnlijk niet wilt zien zo midden op de muur. Er is geen keukenkastje om deze in of achter te verstoppen.

Spots binnen in huis zijn ook een goede oplossing voor in de badkamer, en dan vooral vanwege de gebruikte materialen van LED spots. Kantelbare spots zijn ideaal voor in de badkamer. Heeft u meerdere spotjes? Dan kunt u één kantelbare spot bijvoorbeeld naar de spiegel richten, zodat u voldoende licht heeft bij het schminken of scheren. Een andere spot kunt u richting de douche of het bad instellen. Zorg wel voor dat deze spots geschikt zijn voor de badkamer. De badkamerspots moeten bestand zijn tegen vocht en water. Zorg ook voor genoeg ruimte rondom een transformator, deze moet namelijk genoeg ruimte hebben om af te koelen. De lampjes zelfs geven vrijwel geen warmte af, deze kunt u dus in kleine hoekjes inbouwen.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i