Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

TL-buizen - Osram

Vendor 9
  • Bestsellers
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

TL lampen zijn ideaal voor wonden en werken

 
Laag energieverbruik, lange levensduur en milieuvriendelijkheid, zo kunnen we fluorescentielampen karakteriseren. De fluorescentielamp wordt ook tl lamp genoemd. Heeft deze lamp een vorm van een buis, dan worden ze tl buizen genoemd.


TL-lampenheeft slechts ongeveer een vijfde van de elektrische energie nodig die een conventionele gloeilamp verbruikt. Dankzij hun lage energieverbruik en lange levensduur zijn de fluorescentie lampen milieuvriendelijk en recyclebaar. In de toekomst zullen tl lampen conventionele gloeilampen volledig vervangen, wat een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verbetering van het milieu. Tl buizen weggooien is wel wat speciaals, omdat u deze niet bij de weg kunt zetten. De buizen zijn gevuld met gas en moet u af laten voeren of naar stort brengen.

 
Tl verlichting staat bekend als optimale verlichting in werkplekken zoals magazijnen en kantoren. Maar ook thuis zijn tl buizen erg handig om op een betaalbare manier betrouwbaar licht te organiseren. Wilt u simpel te installeren licht, dan raden u tl lampen aan.


Ronde tl buizen zijn in meerdere groottes te koop, de tl armatuur 150cm is wellicht de meest gebruikte buis en is verkrijgbaar in twee versies. De goedkoopste versie bestaat uit de t8 tl buizen met een mechanische starter, de t5 tl buizen maken gebruik van een elektrische starter wat deze versie betrouwbaarder maakt wanneer u elke dag voor langere tijd goed licht nodig heeft.


Als we het over onderhoud hebben is tl verlichting een goede optie, na verloop van tijd moet u de tl lamp vervangen. Als u graag stroom wilt besparen kunt u de tl buizen vervangen door led. Met de led tl buis bespaart u niet alleen aan de energie maar led buizen gaan ook langer mee.
Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i