Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 89 voor GRATIS verzending
Categorieën

Filteren

Laadfilter ....

Vintage Hanglampen

Vendor 2
  • Bestsellers
  • Deals van de week
  • Meest bekeken
Een andere best verkochte

Categorie beschrijving

Vinage hanglampen en kroonluchters zijn erg veelzijdig


Vintage hanglampen zijn steeds minder populair onder de jongere generaties, dit komt mede door led-technologie en de kleiner wordende armaturen. Vooral de wat minder moderne inrichtingen hebben veel baat bij het gebruik van retro hanglampen. Industriele vloerlampen zijn dan wel weer in opkomst gedurende de laatste jaren dankzij bepaalde shows op de beeldbuis. Veel van de vintage kroonluchters worden gebruikt als leeslamp om rustig de krant of een boek te lezen in een comfortable stoel.


Deze vintage hanglampen jaren 50 die naar boven gericht kunnen zijn en daardoor dus eigenlijk functioneert als een plafondlamp. Naast deze grote lamp hebben staande lampen vaak een leeslamp aan een flexibele arm. Andere populaire stijlen zijn ook de hanglamp jaren 70, en de jaren 60 hanglamp. Dit zijn dus eigenlijk staande leeslampen die ook functioneren als plafondlamp of wandlamp.


Vintage hanglampen industrieel past prima in een ruimte die van zichzelf wat groter is waardoor er vanzelfsprekend ook grote meubels zullen worden gebruikt, en in deze gevallen past een grote hanglamp in de inrichting. Maar in een wat kleinere ruimte is het misschien niet zo een goede combinatie. Denk hier dus wel om.
Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Alle rechten voorbehouden.Informatie over de verwerking van persoonsgegevens. i