Gratis verzending vanaf 89 EUR

60 dagen retourbeleid

Deskundig advies

+31 20 24 10 915

Inloggen / Registratie

0

0,00

Uw winkelmandje is leeg.

Koop voor 89,00 meer en u krijgt GRATIS VERZENDING.

Kinderkamer speels verlichten

Kylian

Leestijd 3 min
Kinderkamerverlichting

Denk je dat verlichting saai moet zijn? Helemaal niet! De verlichting in de kinderkamer zit vol met kleuren en sprookjesachtige karakters. Kinderverlichting verandert de kamer in een magische plek om te spelen en te ontspannen.

Verander de kinderkamer in een speels, kleurrijk sprookjesrijk. Je hoeft  niet meteen nieuwe inrichting aan te schaffen, voeg gewoon vrolijke verlichting toe! Kwaliteit en goed geplaatste verlichting is belangrijk voor een goede ontwikkeling van kinderen en de oogbescherming. Zelfs in een kinderkamer is slechts één centraal licht niet voldoende.


Er is een breed assortiment aan verlichting, maar u zult kinderkamerverlichting kiezen op basis van de leeftijd en interesses van uw kind. Speels, kleurrijk en met kindermotieven - dat zou de verlichting voor kinderkamers moeten zijn. Natuurlijk mag kinderverlichting geen scherpe vormen en randen hebben om het risico op blessures bij vrolijk spelen te voorkomen. De keuze is bijna eindeloos, veel kleuren, motieven en verschillende combinaties.

 

Populair Frozen sprookjes

Veel meisjes waren zeker betoverd door het zeer populaire sprookje FROZEN . Omdat we dit allemaal weten, omvat ons aanbod van kinderverlichting die met motieven en karakters uit dit populaire sprookje. Als je kleine een fan is van  Frozen, kun je de hele kinderkamer in deze stijl inrichten. Uiteraard mag de basisverlichting niet ontbreken. De functie kan daarom worden vervuld door de FROZEN-hanglamp, die verschillende personages uit de cartoon laat zien. Voor op de tafel kunt u een leuk tafellampje kiezen. En voor kleine ontdekkingsreizigers is er ook een LED-kinderzaklamp of een projector.

DISNEY CARS en PLANES voor auto- en vliegtuigfan

Voor de jongens is er een hele reeks verlichting met motieven uit de tekenfilmserie DISNEY CARS en PLANES. De meste jongens houden van auto's en vliegtuigen, dus een lamp met deze motieven zal hen zeker gelukkig maken, ook als ze geen  fan zijn van deze sprookjes. Nogmaals, er zijn verschillende soorten verlichtingsarmaturen die je jongen het gevoel geven dat hij op een filmscherm staat.

                  

Iets voor je kleine superhelden

Is uw kind fan van stripfiguren van verschillende superhelden zoals de SPIDERMAN of in een van de films zoals de STAR WARS? Je kunt ze ook gelukkig maken. Als je lampen met deze motieven koopt, maakt je hiermee je kleine dol gelukkig. Hij kan ook in slaap vallen met een van de kinderlampen.

                  

Universele verlichting met kindermotieven

Als je meisje of jongen op dit moment geen favoriete personage heeft, zullen ze zeker blij zijn met een lamp met een universeel karakter of diverse kleurrijke verlichting. Meisjes zullen zeker lamp met prinsessen of zonder motief, diverse roze lampen, leuk vinden. Voor jongens zijn er diverse blauwe lampen. Verlichting met dierenmotieven is ook populair bij de kinderen.
Pokud vaši holčičku či chlapce momentálně žádná postava neuchvátila, udělá jim jistě radost i svítidlo s některou univerzální postavičkou či různě barevná svítidla. Holčičky jistě uchvátí svítidlo s princeznami či bez motivu různá růžová svítidla, pro chlapce jsou tu různá svítidla modrá. Ani jedni z nich nepohrdnou jistě motivy soviček či jiných zvířátek, které mají rádi snad všichni.
    

Magische projectors

Laat uw kinderen hun favoriete helden met vrienden op de muren van de kamer projecteren. Moderne kinderprojectoren met veranderlijke beelden en warm licht brengen kinderen naar een sprookjeswereld.

 
 
De genoemde motieven en verlichtingsarmaturen zijn echter niet de enige die u voor een kinderkamer kunt kopen. Bekijk ons aanbod van kinderverlichting, er zal zeker iets voor je geliefde tussen zitten. en u kunt er zeker van zijn dat ieder van u hier iets vindt dat uw geliefde met honderd procent zekerheid zal waarderen.

Artikel auteur:

Kylian Překlady_externisti

aanbevolen producten