Inloggen
Levý banner
Pravý banner
MENU
0 0,00
Nog 50 voor GRATIS verzending
Categorieën

Verlengde garantie tot 5 jaar

Nieuws en aankondigingen

Suzanna

Welke lamp u ook koopt, de levensduur is altijd belangrijk. Omdat we niet bang zijn en integendeel zeker zijn van de kwaliteit van onze lampen, bieden we een verlengde garantie op alle soorten verlichting.

Garantie op lampen = tevredenheidsgarantie

Als u iets nieuws koopt, bent u zeker ook geïnteresseerd in de garantieperiode. Met onze lampen heeft u automatisch een garantieperiode van niet alleen twee, maar drie jaar. U hoeft er nergens om te vragen, de garantie van drie jaar voor verlichting is automatisch. We kunnen u zo'n lange garantie bieden, ook omdat we geloven in de kwaliteit van onze aangeboden lampen en alle andere producten en we weten dat ze u vele jaren van dienst zullen zijn.


De enige die niet onder deze garantie van drie jaar vallen, zijn gloeilampen. Er zijn echter ook armaturen waar we iets meer aan de garantie hebben toegevoegd. Op geselecteerde LED armaturen, zoals Philips lampen, kunt u een  garantie tot 5 jaar  van ons verwachten. Voor professionele verlichting, hebben we ook de garantie verlengd voor 5 jaren. En dat is echt een geweldige garantie periode!


Andere voordelen

Als u besluit bij ons te kopen, is deze lange garantie niet het enige voordeel dat u van ons krijgt. Als u nog steeds een keuze maakt tussen verschillende producten en u bent nog steeds niet zeker, wanhoop dan niet. Bestel een product dat u bevalt. Wanneer u merkt dat iets anders nuttiger voor u is, dan moet u het doen met 60 dagen bedenktijd. Als u bovendien meer dan 20 EURO bij ons koopt, ontvangt u geen verzendkosten


Levertijden voor bestelde goederen zijn erg snel. Dit komt ook door het feit dat we meer dan 1.180.000 producten in onze opslag op voorraad hebben liggen. Andere voordelen zijn ook kados, die we verstrekken bij aankoop boven een bepaald bedrag. Met een aankoop bij ons krijgt u niet alleen de goederen die u bestelt. Bovendien krijgt u verschillende bonussen en voordelen die echt lonend zijn.

Artikel auteur:

Suzanna
Suzanna Klantenservice specialist

Suzanna is niet alleen onze klantenservice specialist, maar ook een fan van moderne LED-verlichting. In haar artikelen zal ze u adviseren over hoe u de juiste verlichting kiest en energie kunt besparen. Ze geeft u ook handige tips mee over hoe uw huis en tuin perfect kunt verlichten.

Vragen?

Suzanna

Ik help u graag bij uw productkeuze en technische vragen.

020 24 10 915(Ma-Vr 09:00 - 16:00 uur)

Stel een vraag

aanbevolen producten

© 2022 Lampenmanie.nl. Alle rechten voorbehouden.